Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tragedii pe sosele: un mort si sapte raniti

Bilant macabru pe sosele: o femeie a sfirsit strivita de fiarele indoite ale masinii izbite de copac, iar alte sapte persoane au fost ranite, in trei accidente de circulatie produse simbata, intr-un interval de citeva ore.
"La ora 15.25, Nastase R., 45 ani, din Braila, conducea un autoturism “Dacia 1300” pe Drumul European 577, avindu-i ca pasageri pe sotia sa - pe locul din dreapta - si trei adolescenti - pe bancheta din spate. In afara orasului Insuratei, din cauza neadaptarii vitezei si a carosabilului umed, conducatorul auto a pierdut controlul asupra volanului si s-a tamponat violent de un copac. Sotia soferului, Carmen-Nela R., 37 ani, care nu purta centura de siguranta, a decedat, iar Ilie B., Silviu R., ambii de 16 ani, si Alexandru-Marian S., de 17 ani, aflati pe bancheta din spate, au fost raniti", ne-au declarat surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie.
La ora 17.00, agentii de la Serviciul Politiei Rutiere au fost anuntati ca un alt eveniment s-a produs pe Str. Ialomitei, din municipiu. Gabriel S., 16 ani, conducea o caruta, iar hamul s-a rupt si atelajul a intrat pe trotuar, lovind-o pe septuagenara Silvia S.
Cinci ore mai tirziu, soseaua-dig Braila-Galati a fost scena unui alt accident. Cosmin C., 18 ani, pilota un autoturism "Alfa Romeo", iar la intersectia cu Str. Mircea Malaeru i-a doborit pe pietonii Lucian E., 35 ani si Alexe O., 53 ani, care erau aghezmuiti si mergeau pe partea dreapta a soselei.
Victimele celor trei evenimente rutiere au fost transportate la spital, pentru ingrijiri medicale, iar soferii si carutasul au fost testati cu aparatele etilotest, pentru stabilirea alcoolemiei. In aceeasi zi, agentii de circulatie au prins in trafic doi soferi turmentati: Andrei-Teodor L., de 19 ani, care avea si permisul suspendat, si Maulica E., 36 ani, din Vadeni, depistat pe raza localitatii Romanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii