Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Traficanti de droguri de mare risc, prinsi la Braila

Actiune in forta, in Braila, pentru prinderea unor traficanti de droguri. Politistii de la Combaterea Crimei Organizate Galati, in colaborare cu IPJ Braila au descins, joi seara, in mai multe locatii din oras, unde au prins si retinut mai multe persoane implicate in trafic cu droguri de mare risc, respectiv "MMDA", un drog sintetic deosebit de periculos. Potrivit unor informatii primite din surse autorizate, cinci persoane au fost ridicate si duse la "DIICOT" Galati pentru cercetari, de la fata locului fiind ridicata si substanta corp delict. Politistii de la Crima Organizata filau de mai mult timp aceasta retea, cu tentacule in judetele Braila si Galati, iar dupa o noapte de audieri, cei 5 au fost retinuti si dusi la "DIICOT" Galati, institutie in competenta careia intra investigarea unor asemenea fapte, urmind sa fie propusa si arestarea celor 5.
Datele de care dispunem indica faptul ca inainte de a ajunge la doua apartamente din cartierul Obor, politistii ar fi actionat pe Calea Calarasilor, undeva in apropierea Primariei, de unde au fost ridicate doua persoane. Un alt punct fierbinte a fost in zona Barierei Calarasilor, in apropierea Liceului de constructii, unde mascatii, in numar mare, au actionat din nou. A treia locatie a fost un bloc din Obor, unde oamenii legii au descins in doua apartamente situate la etajul doi, unul linga celalalt. Timp de circa doua ore, oamenii legii au perchezitionat meticulos cele doua apartamente, de unde au ridicat atit droguri, dar si patru barbati, pe care i-au transportat la Galati.
Vecinii sustin ca apartamentele sigilate de Politie apartin aceluiasi proprietar, o femeie, iar in ele stateau doua perechi de tineri. "Nu ii cunosteam foarte bine, eram ca vecinii care isi dau buna ziua, pe scara. Pareau oameni la locul lor, erau tineri. Ambele perechi sint chiriasi aici, nu sint proprietari, proprietareasa nu e aici. E acelasi proprietar la ambele apartamente", ne-a declarat o vecina, speriata de mascatul inarmat care veghea, la capatul holului, oprind trecerea curiosilor catre apartamentele vizate.
Sursele noastre sustin ca unul dintre tinerii retinuti pe Calea Calarasilor a fost eliberat si s-a intors la Galati cu taxiul, tirziu, in noapte. Asta, dupa ce avocata pe care fratele lui o angajase in aceeasi noapte, la ora 22.00, il cautase zadarnic atit la Politia Braila, cit si la cea din Galati.
Ieri, cei cinci suspecti urma sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii