Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Traficant de droguri „cazat” în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi

* poliţiştii au depistat un tânăr pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și o lună pentru trafic de droguri de mare risc * acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Galaţi

 

 

 

Condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, săltat de poliţişti şi încarcerat în penitenciar. Brăileanul de 28 de ani are de executat 3 ani de închisoare.

În ziua de 26 mai, poliţiştii brăileni au desfăşurat o acţiune în vederea depistării persoanelor care se sustrag de la punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii. Lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat pe raza municipiului Brăila şi l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Brăila.  Pe numele acestuia,  Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și o lună pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
Categorie articol: 

Comentarii