Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Traficanţi de droguri brăileni, prinşi în flagrant de poliţiştii din Braşov

Unul dintre traficanţi, în vârstă de 24 de ani, absolvent de studii juridice, a colaborat cu anchetatorii pentru anihilarea grupării infracţionale din care făcea parte. Astfel, la scurt timp, a picat în plasa oamenilor legii şi cel de-al doilea traficant de droguri, în vârstă de 21 de ani. "Activitatea infracţională a grupării a fost monitorizată începând cu luna august a acestui an. În urma activităţilor desfăşurate, în data de 24 octombrie, a fost prins în flagrant R.I.B, de 24 de ani, din Brăila, în timp ce vindea cantitatea de 50 g rezină de cannabis, contra sumei de 400 de euro. La percheziţia autoturismului lui R.I.B. au mai fost găsite încă 35 g de rezină de cannabis", a declarat comisarul şef Gabriel Florescu, şeful BCCO Braşov.

Flagrantul a fost organizat în zona Triaj Braşov şi nu a fost lipsit de peripeţii. Poliţiştii sub acoperire erau înarmaţi şi au fost observaţi de un bărbat care participa la un parastas în zonă. Acesta a sunat la 112 iar poliţiştii de la BCCO au fost nevoiţi să le explice colegilor lor de ce se află acolo.

Tânărul reţinut în timpul flagrantului le-a spus poliţiştilor că a cumpărat 100 g rezină de cannabis de la un tânăr din Brăila, în schimbul a 2.500 lei. Astfel poliţiştii au reuşit, împreună cu colegii lor de la BCCO Galaţi, să-l identifice şi să-l prindă în flagrant pe B.I.M., de 22 de ani, în timp ce vindea, contra sumei de 4.000 de euro, 800 g de rezină de canabis. Acesta a declarat că a introdus în ţară, din Spania, cantitatea de un kilogram rezină de canabis, procurată cu suma de 1.800 de euro, din care 100 g i-a vândut lui R.I.B., iar încă 100 de g altor consumatori.
Procurorii din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Braşov au dispus faţă de R.I.B. punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţunilor de trafic şi consum de droguri de risc, dispunându-se cercetarea lui în stare de libertate. B. I. M. a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv, de Tribunalul Braşov, pe o perioadă de 29 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii