Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trafic criminal

Doi tineri si-au pierdut viata si un altul se afla internat in spital in urma unui grav accident rutier inregistrat in noaptea de 9 spre 10 august, imediat dupa miezul noptii.
La orele 00.30, Andrei Mihai N., de 18 ani, din Braila, care devenise posesor al permisului de conducere din luna iunie 2008, in timp ce conducea autoturismul "Alfa Romeo", pe DN 22B, in afara municipiului Braila, a pierdut controlul asupra masinii, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul "Mercedes", condus regulamentar de Paris D., de 38 de ani, din Braila.
Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de presa al Politiei, impactul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de trafic, a neatentiei si a lipsei de experienta in conducere. In urma accidentului a rezultat decesul lui Andrei Mihai N. si a lui M.E. 17 ani, din Braila, pasager pe locul din dreapta al masinii "Alfa Romeo".
Totodata, Leonard L., 24 de ani, din Braila, pasager in autoturismul "Mercedes", a suferit vatamari corporale usoare.
Paris D., conducatorul autoturismului "Mercedes" a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Inca doua victime intr-un alt accident pe Soseaua dig Braila-Galati

In dimineata zilei de 8 august, in jurul orelor 6.30, Gheorghe N., 51 de ani, din Galati, in timp ce conducea autoturismul "Dacia", pe DN 22B, dinspre municipiul Galati catre Braila, a efectuat manevra de schimbare a directiei de deplasare catre stinga, fara sa se asigure corespunzator si a fost lovit de microbuzul "Mercedes", condus de Aurel T., 58 de ani, din Galati.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui Gheorghe N., care a fost transportat si internat la spital pentru ingrijri medicale si a doi pasageri din microbuz, Gheorghe B., 49 de ani si Iulian I., 45 de ani, ambii din Galati. Acestia au fost transportati la spital pentru ingrijri medicale, fara a ramine internati.
Si in acest caz, conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

A pierdut controlul volanului

In dupa-amiaza zilei de 9 august, orele 15.10, George Iulian C., 23 de ani, din Galati, din cauza neatentiei in conducere, a pierdut controlul asupra volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat, in timp ce conducea autoturismul "Opel", pe DN 23, in afara localitatii Braila.
In urma accidentului, Pavel M., 35 de ani, din comuna Maxineni, pasager in autoturism, a suferit vatamari corporale care au necesitat transportarea si internarea la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, pentru ingrijri medicale.
Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

A intrat in coliziune cu un moded

Tot duminica, pe 9 august, orele 19.45, Daniel I., 33 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul “"Skoda Fabia", pe Calea Galati, la intersectia cu strada Grivitei, a virat dreapta fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu mopedul "Rieju", condus de Ionel A., 47 de ani, din Braila, pe banda intii a aceluiasi sens de mers.
In urma accidentului, Ionel A. a suferit vatamari corporale pentru care a fost transportat la spital pentru ingrijri medicale, fara a ramine internat.
Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si ambilor participanti la trafic le-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
In toate cazurile de accident s-au intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii