Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Accidentul de la Baldovinești nu a fost provocat de TIR. Șoferul vinovat, în stare gravă la spital

UPDATE: Dacă din primele date reieșea faptul că cel care circula cu transportul agabaritic ar fi acroșat două autoturisme aflate în trafic, în urma anchetei polițiștilor s-a stabilit cu totul altceva. |De fapt, chiar șoferul care a ajuns cu mașina în șanț, un tânăr din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în depășirea unui alt autoturism care oprise pentru a face loc transportului agabaritic. Cel angajat în depășire a acroșat atât autoturimul depășit, cât și transportul agabaritic. Conducătorul auto a ajuns în stare gravă la spital, iar polițiștii nu au putut sta de vorbă cu el.

 

Trafic blocat la Baldovinești din cauza unui carambol. Cinci victime, din care una este încarcera

* un eveniment rutier grav, în care au fost implicate două autoturisme și un TIR, a avut loc pe DN 2B, între Baldovinești și Brăila * poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul * șoferul de TIR și-a continuat drumul și a fost oprit de polițiști la ZOO

 

Două mașini și un TIR au intrat în coliziune, pe DN 2B, în localitatea Baldovinești. Culmea, transportul agabaritic și-a continuat drumul și a fost oprit de polițiști, în apropiere de Parcul Zoo. În urma evenimentului, cinci persoane au fost rănite, iar una a rămas încarcerată. Două ambulanțe, un echipaj SMURD și lucrătorii de la Descarcerare s-au deplasat la fața locului, la fel și poliţiştii care fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Traficul în zonă este blocat.

Din primele date, un autoturism Volkswagen Golf a fost acroșat de un TIR cu număr de Turcia, apoi a lovit un alt autoturism, marca Ford Mondeo. În urma impactului cu TIR-ul, Golf-ul a ajuns în șanț. Victima încarcerată este, se pare, în stare de inconștiență.

Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii