Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trafic auto îngreunat în intersecția bulevardului Independenței cu Str. 1 Decembrie 1918

* în cursul zilelor de sâmbătă și duminică, în zonă va fi săpat un șanț adânc de 4 metri pentru montarea unei conducte de gaze * Primăria ar fi vrut ca lucrarea să fie făcută prin metoda subtraversării, pentru ca impactul asupra circulației mașinilor să fie minim * acest lucru nu a fost posibil, din punct de vedere tehnic

 

Circulația auto în intersecția bulevardului Independenței cu Str. 1 Decembrie 1918 va fi îngreunată în acest sfârșit de săptămână, din cauza unei lucrări la o conductă de gaze care va traversa această zonă. Primăria a dat aviz de spargere a carosabilului pentru montarea conductei respective, deși inițial autoritățile locale ar fi dorit ca aceasta să fie pusă pe poziție prin metoda subtraversării, ca să nu mai fie săpat un șanț care să afecteze traficul auto. “Dorința noastră a fost să se facă prin subtraversare, însă firma care execută această lucrare comandată de un operator de gaze s-a opus, aducând argumente că o astfel de metodă ar fi riscantă, deoarece în zonă există multe conducte de apă, canalizare, cabluri electrice. După ce s-au luat în considerare toate argumentele, s-a aprobat săparea unui șanț adânc de patru metri, pentru ca respectiva țeavă de gaze să poată fi pusă pe poziție în condiții de siguranță”, ne-a explicat Marius Termegan, directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brăila. Acesta a precizat că intervenția a fost aprobată strict pentru zilele de sâmbătă și duminică, pentru ca impactul asupra traficului să fie cât mai redus. “Ei trebuie să înceapă săpăturile sâmbătă dimineață, iar până duminică seară carosabilul trebuie adus la starea inițială. Nu s-a aprobat această lucrare în zilele lucrătoare, când circulația mașinilor este mai intensă, ne-a mai spus directorul Termegan.

Firma care execută lucrarea a început organizarea de șantier încă de vineri dimineață, astfel încât sâmbătă să aibă totul pregătit pentru realizarea șanțului adânc de 4 metri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii