Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TRADirect - tranzactionare online pe pietele valutara si monetara

BRD - Groupe Societe Generale a lansat TRADirect - o platforma internet destinata tranzactionarii online pe pietele valutara si monetara. TRADirect ofera clientilor BRD persoane juridice acces la preturi ferme, actualizate in timp real, pentru tranzactii de schimb valutar si de plasament. Utilizatorii TRADirect au la dispozitie o gama larga de produse: tranzactii spot, forward si swap pentru 14 valute, precum si constituirea de depozite la termen in 3 valute. Clientii BRD decid momentul efectuarii operatiunii, tranzactionarea derulindu-se printr-un simplu "click" pe cotatia afisata.
TRADirect este disponibil in trei versiuni: romana, engleza si franceza. Accesul este simplu si presupune doar conexiune internet, fara sa fie nevoie de instalare. Noul serviciu asigura evidenta tranzactiilor incheiate, precum si istoricul acestora si permite configurarea personalizata a ecranelor, cu valutele si scadentele pentru care se doreste monitorizarea in timp real a cotatiilor.
Tehnologia pe baza careia este construita platforma internet TRADirect garanteaza securizarea operatiunilor si confidentialitatea datelor, precum si evitarea accesarilor neautorizate, aceeasi tehnologie fiind utilizata de catre clientii Societe Generale din intreaga lume.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii