Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tractorul Viziru a remizat cu Viitorul Ianca

Runda de simbata trecuta a scos din nou in evidenta revenirea de forma a echipei din Viziru. Cu Stavarache pe banca tehnica Tractorul a reusit o remiza in fata liderei, Viitorul Ianca si in felul acesta a relansat lupta pentru locul intii.
Trupa lui Adrian Baldovin a facut o figura frumoasa la Viziru, unde a avut, ce-i drept, si mult noroc, iar in minutul 87 Grozea a marcat pentru Viitorul si oaspetii incepeau sa spere intr-un nou succes care sa le consolideze pozitia din clasament. Numai ca Tractorul a continuat sa spere si in prelungiri, Dragan a restabilit egalitatea. Meciul s-a incheiat cu o remiza echitabila, insa dupa aceasta runda, diferenta dintre lidera si urmaritoarea sa, Viitorul Insuratei, care s-a impus cu un categoric 7-0, pe teren propriu, in fata celor de la Gaiseanca, s-a redus la doar un punct.
O alta partida cu rasturnari de situatii s-a derulat la Ciresu, intre Avintul din localitate si Victoria Traian. Prima repriza a fost echilibrata iar scorul la pauza, 1-1 a reflectat acest lucru. Ionut Cataros a deschis scorul in minutul 42, insa dupa numai doua minute Fratila a restabilit egalitatea.
Repriza a doua a fost ca o cursa contra cronometru intre doi alergatori. Avintul Ciresu a preluat de doua ori conducerea, in urma dublei lui Craciunescu, insa de fiacare data oaspetii au egalat, prima data prin Pirliteanu a doua oara prin Constantin. Jocul se indrepta spre un rezultat de egalitate, insa in ultimul minut de joc al intilnirii Calatoaie a inscris golul prin care gazdele au obtinut toate punctele si astfel Avintu Ciresu urca pe locul al treilea si are cu un punct mai putin decit lidera.

CSO Ianca a iesit din pasa neagra

Cu exceptia jocului de la Dedulesti, incheiat cu o remiza alba, in celelalte partide s-au inregistrat victorii la scor ale gazdelor.
Echipa lui Mircea Mircescu, CSO Ianca, a incheiat seria jocurilor slabe si s-a impus cu 6-2 pe teren propriu in fata formatiei CS Faurei, insa trebuie mentionat faptul ca gazdele si-au apropiat victoria abia in ultimele 20 de minute ale intilnirii. Matinciu, Postolea si Ionel Gatiu au realizat cite o dubla fiecare, in timp ce pentru oaspeti au inscris Mita si Tudorache.
Scoruri identice s-au inregistrat la Tufesti si pe stadionul din statiunea Lacu Sarat. Recolta Tufesti s-a impus cu 6-1 in fata echipei Avintul Chiscani.
I. Popirtac a deschis scorul pentru Recolta, iar Cazan a marcat pentru 2-0 insa pina la pauza golgeterul oaspetilor, Marius Iorga, a redus din diferenta si partida parea ca se va relansa in repriza a doua. Numai ca in partea secunda gazdele au mai inscris de patru ori, prin C. Popirtac (min. 63, 79), Moisescu (min. 78) si Basno (min. 85) si astfel formatia din Tufesti obtine cel de-al doilea succes din acest sezon.
Tot cu 6-1 a cistigat si satelitul CF-ului disputa cu "lanterna" Pressing, dupa ce, pina la pauza elevii lui Tudorel Cotiga marcasera doar un singur gol, prin Costache. In repriza a doua pentru CF Braila II au mai inscris Gagu, Harabagiu, Mindroasa de doua ori si Ciocianu, iar pentru formatia vizitatoare Grecu, in ultimul minut de joc.

Satenii din Dedulesti l-au comemorat pe Valentin Barbieru

Tot simbata, la Dedulesti s-a derulat prima editie a Memorialului Valentin Barbieru.
Cu acest prilej, Florin Hanu, instructorul echipei locale a organizat o ceremonie religioasa la care au participat trei preoti, primarul si viceprimarul localitatii Dedulesti, familia celui comemorat dar si reprezentantii echipelor de old boys din Dedulesti si Gaiseanca.
Dupa ceremonia religioasa a avut loc un meci de old boys intre cele doua grupari care s-a incheiat nedecis, 1-1, partida arbitrata de Marin Petrescu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal.
La finalul partidei Marin Petrescu a inminat instructorului Florin Hanu o cupa si o diploma din partea AJF.
"Valentin Barbieru a fost unul dintre fotbalistii nostri reprezentativi, iar atunci cind a agatat ghetele in cui a fost reprezentantul asociatiei noastre in relatiile cu AJF. Pentru ca anul acesta ar fi implinit 40 de ani, ne-am gindit sa-l comemoram si am organizat acest memorial, care pe viitor vrem sa devina traditional. Ma bucur ca multi dintre cei care au jucat fotbal au tinut sa fie prezenti la aceasta actiune a noastra", a declarat Florin Hanu.

Rezultatele inregistrate in etapa a 8-a:
CSO Ianca - CS Faurei 6-2
Viitorul Insuratei - Vointa Gaiseanca 7-0
CF Braila II - Pressing Braila 6-1
Recolta Tufesti - Avintul Chiscani 6-1
Tractorul Viziru - Viitorul Ianca 1-1
Victoria Dedulesti - Viitorul Galbenu 0-0
Avintul Ciresu - Victoria Traian 4-3

Rezultatele inregistrate in etapa a 6-a a Campionatului judetean de fotbal:
Seria I:
Vointa Visani - FC Urleasca 1-1
Tricolorul Lanurile - Victoria Cazasu 1-1
Spicul Rimnicelu - Vointa Baraganu 9-2
CF Braila III - Unirea Tric. Scortaru Vechi 3-3
Vointa Sutesti - Romgal Romanu 2-2
Dunarea Tichilesti - Avintul Mircea Voda 2-2
Gloria Movila Miresii - Dacia Bertesti 3-1
Infratirea Gemenele a stat.
In aceasta serie lidera se mentine Victoria Cazasu
cu 13 puncte. Pe locul al doilea se afla Unirea Tricolor Scortaru Vechi, dupa care urmeaza un grup de patru formatii care au acumulat cite 10 puncte fiecare, ordinea fiind stabilita de golaveraj, Dacia Bertesti, Infratirea Gemenele, Vointa Visani si Avintul Mircea Voda.

Seria a II-a:
Unirea Maxineni - Spicul Zavoaia 8-1
Siretul Vadeni - Comagrim Dudesti 13-3
Pandurii Tudor Vladimirescu - Vointa Racovita 5-1
Recolta Ciocile - AS Bordei Verde 2-9
Soimii Unirea - Vointa Faurei Sat 3-1
Steaua Perisoru - Vointa Plopu 2-2
Unirea Gradistea - AS Jirlau 2-1
Sporting Silistea - Stanriz Stancuta 2-1
Dupa aceasta etapa podiumul este ocupat de trei formatii care au acumulat cite 16 puncte fiecare, ordinea fiind data de golaveraj: 1 Siretul Vadeni, 2 Steaua Perisoru, 3 Pandurii Tudor Vladimirescu. ltimele 20 de minute ale intilnirii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii