Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tractorist şi mopedist fără permis, în plasa poliţiştilor de frontieră

un tânăr conducea pe ruta Stăncuţa – Tufeşti un tractor cu remorcă, fără plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare • poliţiştii de frontieră l-au depistat pe tractoristul de 24 de ani care nu avea permis de conducere •  poliţiştii au oprit în trafic, pe raza localităţii Agaua, şi un moped condus de un bărbat 59 de ani, tot fără permis

 

La plimbare cu tractorul, pe un drum judeţean, fără numere de înmatriculare la vehicul şi fără permis. Un tânăr brăilean a avut ghinionul de a se întâlni cu poliţiştii de frontieră care i-au cerut explicaţii. Şi un mopedist fără permis a fost depistat în timp ce conducea ilegal.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe DJ212 (Stăncuţa – Tufeşti), un ansamblu rutier format dintr-un tractor şi o remorcă. Vehiculul nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul M.M., în vârstă de 24 de ani. “În urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că tractorul şi remorca nu sunt înregistrate sau înmatriculate, iar bărbatul nu posedă permis de conducere. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră Brăila.

Un alt echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic, pe raza localităţii Agaua, un moped marca “First Bike”, condus de brăileanul M.P., de 59 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. S-au efectuat verificări suplimentare şi s-a constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. El este cercetat penal.
Categorie articol: 

Comentarii