Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tovarasul baiatului lui "Tica Valutistu" a fost eliberat

Zilele trecute, Tribunalul Braila l-a pus in libertate pe minorul pe care, in urma cu o luna, il aruncase dupa gratii pentru tentativa de omor. Alexandru Dan T. (17 ani) este acuzat ca impreuna cu alte trei persoane, printre care si baiatul lui "Tica Valutistu", au injunghiat in plamin un tinar de 26 de ani, provocindu-i leziuni ce i-au pus in primejdie viata. Dupa ce a stat aproape o luna dupa gratii, minorul a fost lasat sa plece acasa, urmind a fi cercetat in stare de libertate.
Initial, el a fost arestat pentru primele 19 zile, dar dupa expirarea mandatului, la solicitarea Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, s-a dispus prelungirea masurii. Inculpatul a cerut revocarea arestarii preventive, ce a fost acceptata, pe data de 11 iunie fiind eliberat. Alexandru T. este, de altfel, singurul arestat in cauza, pe numele celorlalti trei suspecti, George Petcu (19 ani) - baiatul lui "Tica Valutistu" - , Razvan Madalin S. (18 ani) si Sergiulica Marian T. (18 ani), instanta neemitind mandate de arestare. Agresorii au fost prinsi de Politie si audiati imediat dupa comiterea faptei, oamenii legii reusind sa gaseasca si armele albe, pe care le-au ridicat pentru cercetari.
Reamintim ca, la mijlocul lunii mai, cei patru au pus la cale o rafuiala interlopa cu niste baietasi din Hipodrom. Inarmati cu cutite si sabii, tinerii din Obor au coborit dintr-un Jeep de culoare alba, avindu-i ca tinta pe alti patru tineri ce se aflau in fata Colegiului "Gh. M. Murgoci". Cind au auzit ca cineva tipa la ei sa stea pe loc, tinerii au intors privirea catre agresori si, observind ca erau inarmati, au luat-o la fuga. Doi dintre ei nu au reusit insa sa scape si au fost luati la bataie, Costel L. alegindu-se cu o sabie in spate. Celalalt a fost lovit cu pumnii si picioarele, dar nu a suferit leziuni care sa necesite internarea sa in spital, pentru ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Comentarii