Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tovarăşe Simionescu, datorită d-voastră şi PSD am plecat din Brăila! Vă mulţumesc

Apreciem cu necontenite aplauze că mai există astfel de tovarăşi în zilele noastre. Tovarăşi pe care unii s-au grăbit să îi denigreze, în ciuda faptului că au făcut ceva pentru municipiul Brăila, că şi-au dedicat viaţa pentru oamenii muncii.

Tov. Aurel Simionescu este un astfel de om. Un om care toată viaţa şi-a închinat-o partidului, care a rămas fidel PSD-ului, singurul partid care chiar a făcut bine brăilenilor. Că acest bine nu se vede, deja nu mai este treaba tovarăşului Simionescu, ci a celor de la PDL şi PNL care (prin cine ştie ce metode) au ajuns să conducă acest oraş (slavă Domnului pentru scurtă vreme).

Apreciem cu această ocazie faptul că tov. Simionescu a participat la mitingul organizat de PSD, că încă este dedicat cauzei şi că încă luptă pentru îndeplinirea dorinţelor clasei muncitoare. Suntem mândri de d-voastră, tovarăşe Simionescu! Brăila are nevoie de oameni ca d-voastră, capabili să se sacrifice, să îşi rupă din timpul lor pentru a fi în slujba celor mulţi, a celor în nevoie.

Tovarăşe Simionescu, vă scriu aceste rânduri ca un om care s-a bucurat de cele două mandate de primar ale d-voastră. Pe cele de preşedinte al CJ Brăila nu le mai pun la socoteală, căci probabil aţi şi uitat de ele. Aţi făcut multe lucruri bune pentru mine şi familia mea, atâta vreme cât aţi fost primar. Atât de bune au fost lucrurile făcute de d-voastră încât m-au convins că e mai bine să plec din Brăila, să îmi caut fericirea în altă parte. Nu trăiam prost în Brăila, dar forţa d-voastră şi determinarea PSD-ului m-au făcut să înţeleg că se poate trăi şi în alte oraşe din România. Şi se poate trăi acceptabil. V-aş fi dat un like la pozele cu d-voastră prezent la mitingul PSD de la Bucureşti, dar pentru asta ar trebui mai întâi să vă deschideţi cont pe Facebook. Oho, câte aş avea să vă spun acolo... probabil că în secunda 2 m-aţi raporta ca să îmi închidă contul. (Aurel SMINTESCU)
Categorie articol: 

Comentarii