Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tot mai multe donaţii pentru Cristi

• adolescentul are sprijinul oamenilor cu suflet mare, cinci donatori venind ieri la redacţie pentru a-l ajuta • cu fiecare leu donat suntem mai aproape de obiectivul nostru: cei 10.500 de euro necesari pentru plata tratamentului imunocelular • aşteptăm în continuare donaţiile voastre la sediul “Obiectiv - Vocea Brăilei”,  în conturile Ascociaţiei “Salvează o inimă” sau în cele deschise pe numele lui Nicolae Filip, tatăl lui Cristi • împreună vom reuşi!

 

Pensionari, adulţi sau elevi, o întreagă comunitate este alături de Cristi şi vrea să îl ajute pe adolescent să îşi poată plăti tratamentul imunologic de care are urgentă nevoie. Ieri, cinci brăileni generoşi au venit şi au făcut donaţii direct la redacţie, iar în total s-a adunat suma de 515 lei. Prima donaţie, anonimă, a fost în valoare de 100 lei, aceasta venind din partea unei brăilence care a mai dăruit sume de bani şi în campaniile trecute. A doua donaţie a fost în valoare de 200 lei, de la mama unui copil de la Şcoala “M. Eminescu”, iar a treia donaţie a fost de 20 lei. Elevii au trecut şi ei pragul redacţiei noastre. Un copil de la Liceul “P. Cerna” i-a dăruit lui Cristi 50 lei, iar trei eleve de la Liceul “Iorga” alţi 145 lei.

Le mulţumim tuturor pentru gestul generos şi sperăm ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi oameni. Cu fiecare leu donat suntem mai aproape de obiectivul nostru: cei 10.500 de euro necesari pentru plata tratamentului imunocelular.

Dragi brăileni! În ultimii doi ani, împreună, i-am dăruit speranţă, putere, încredere, dar, mai presus de orice i-am dăruit VIAŢĂ! Mai avem de făcut un singur pas – viaţa lui să fie una normală, fără securea bolii care să-i balanseze deasupra capului, adica fără teama de recidivă. Iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Să nu-l abandonăm pe ultima sută de metri!

Vă invităm să dăruiţi orice sumă, cât de mică! Asociaţia “Salvează o inimă” a reluat campania de strângere de fonduri pentru tratamentul adolescentului şi a redeschis conturile unde se pot face donaţii. Acestea sunt:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

Pentru că Asociaţia “Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele “Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asociaţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro). Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

Donaţii se pot face şi în conturile deschise pe numele Filip Nicolae, tatăl lui Cristian:

 

CONT LEI RO18CECEC001946229018440, deschis la CEC Bank

CONT EURO RO49RZBR0000060018226296 şi

CONT LEI RO74RZBR0000060015758942, deschise la Raiffaisen Bank,

 

Aşteptăm donaţiile voastre şi la redacţia noastră din Strada M. Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Orice sumă contează!

 

Cristi nu e singur! Împreună vom reuşi!

 
Categorie articol: 

Comentarii