Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Topless-ul Stefaniei Giannini, ministrul italian al educaţiei, a împărţit Italia în două

Primul topless din „guvernul Renzi", care a devenit indiscutabil fotografia verii, a suscitat o amplă polemică în Italia, informează ABC, preluat de Agerpres. Stefania Giannini, ministru al Educaţiei şi Cercetării, a fost fotografiată în timp ce făcea plajă doar în bikini. Revista Chi, care îi aparţine lui Silvio Berlusconi, a publicat aceste imagini exclusive, subliniind că este „prima oară în istoria Republicii când o membră a guvernului este fotografiată fără sutien".
Imediat reţelele sociale s-au umplut de comentarii de tot felul: de la cele misogine şi acuzaţii de pornografie şi până la invitaţii la demisie. Totuşi, majoritatea opiniilor sunt pozitive şi în apărarea doamnei ministru.
Stefania Giannini, în vârstă de 53 de ani, căsătorită şi mamă a doi copii, era văzută până acum ca o doamnă sobră şi cu ţinută riguroasă: o femeie dedicată familiei, bisericii şi catedrei sale de lingvistică de la Universitatea din Perugia. Nu este de mirare că topless-ul doamnei ministru a provocat un asemenea scandal în Italia.
Ziarele critice cu premierul Matteo Renzi au profitat de pozele doamnei ministru Giannini pentru a ataca guvernul. Alt ziar din proprietatea lui Berlusconi, Il Giornale, a scris sub imagine: „Guvernul dezbrăcat", în timp ce Libero, cotidian apropiat lui Il Cavaliere, notează: „Giannini, ministrul sobru al educaţiei, care interzice fustele scurte şi colanţii, se lasă fotografiată într-o ipostază atât de stânjenitoare".

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii