Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tombolă cu premii tentante pentru brăilenii care predau deşeuri

Brăilenii au din nou posibilitatea de a câştiga la tombolă aparatură electrocasnică nouă, dacă participă la acţiunea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) organizată de asociaţia "RoRec" şi Primăria Brăila. Acţiunea va avea loc sâmbătă, 5 iulie, între orele 10.00 şi 16.00.
Astfel, tot ce trebuie să facă participanţii este să ducă un aparat vechi - radio, fier de călcat, mixer etc - dar şi baterii uzate, becuri ori neoane, la unul dintre cele şapte puncte de colectare amenajate pe raza municipiului. Acestea se află în Piaţa Independenţei, pe platoul din faţa Palatului Administrativ; pe Calea Galaţi, în parcarea Blocului Turn; pe Calea Galaţi, în parcarea stadionului "Progresul"; pe Str. Pietăţii, la complexul mic-spital; pe Şos. Buzăului, la intersecţia cu Şos. Naţională Veche; pe Şos. Vizirului, la intersecţia cu Str. Mecanizatorilor, şi în cartierul Obor, la complexul "Dinamo".
În schimbul aparaturii depuse, participanţii vor primi un talon cu care pot participa la o tombolă ce se va ţine duminică, 6 iulie, pe platoul de la Primărie, începând cu ora 18.30. Sunt scoase la concurs două aspiratoare, un frigider, două maşini de călcat, un cuptor cu microunde, o cafetieră, un blender, trei truse de accesorii scule, trei seturi nivelă şi un mixer.
Cei care vor să predea aparatură grea, în genul frigiderelor sau a maşinilor de spăat, pot solicita sprijinul echipelor "RoRec", apelând gratuit numărul de telefon 0800.444.800.

 
Categorie articol: 

Comentarii