Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toma si Manev s-au remarcat in Ucraina

In week-end-ul trecut la Lvov, in penultima etapa a Cupei MACEC la dirt track, reprezentantii Clubului Sportiv Municipal, Alexandru Toma si Milen Manev au avut o evolutie foarte buna.
Campionul de anul trecut, Alexandru Toma, a acumulat 11 puncte iar bulgarul Manev 9, ambii avind sanse de a prinde locuri fruntase in clasamentul general la finalul competitiei.
"Toma si Manev au mers foarte bine de data aceasta si au facut spectacol alaturi de alti alergatori valoriosi din Europa. Toma i-a invins pe Tomasz Lukaszewicz din Polonia si pe Kiril Tcukanov din Ucraina, doi dintre laureatii etapei de la Braila si putea sa prinda podiumul, insa l-a obstructionat tocmai colegul lui Manev si a pierdut trei puncte extrem de pretioase. Oricum, eu sint convins ca unul dintre alergatorii braileni va prinde podiumul la finalul competitiei", a declarat Nicu Nita, vicepresedintele FRM si sponsorul sportivilor braileni.
Astazi, Alexandru Toma si Milen Manev pleaca spre Germania, pentru a participa la o competitie traditionala, in nocturna, care va reuni la start multi dintre "greii" dirt track-ului european.
Cursa din Germania va reprezenta pentru braileni ultima verificare inaintea finalei Cupei MACEC, care va avea loc pe data de 11 octombrie, in Ungaria.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii