Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toma si Manev au participat la un concurs de dirt track in Germania

Cu o saptamina in urma, la Lvov, in penultima etapa a Cupei MACEC la dirt track, reprezentantii Clubului Sportiv Municipal, Alexandru Toma si Milen Manev au avut o evolutie foarte buna.
Campionul de anul trecut, Alexandru Toma, a acumulat 11 puncte, iar bulgarul Manev 9, dupa care ambii s-au remarcat si la concursul international care a avut loc in week-end-ul trecut in Germania.
Intr-o companie selecta, pentru ca au participat toti alergatorii puternici din Europa, care bineinteles nu au avut concursuri in acea zi, Toma a realizat 9 puncte, iar bulgarul Manev 6 puncte.
"Din punctul meu de vedere, Toma si Manev au mers foarte bine si de data aceasta si au facut spectacol alaturi de alti alergatori valorosi din Europa. Toma l-a invins din nou pe Tomasz Kiril Tcukanov din Ucraina, unul dintre laureatii etapei de la Braila. Trebuie mentionat faptul ca s-a alergat pe o pista lata de 50 de metri si a durat putin pina ca alergatorii nostri sa se acomodeze. Mai mult competitia s-a desfasurat in nocturna si s-a incheiat la miezul noptii, dar in general a fost bine. Pe ansamblu, pot spune ca am asistat la un spectacol deosebit la care au contribuit atit sportivii seniori, dar si copii de 4-5 ani si cei de 10 ani", a declarat Nicu Nita, vicepresedintele Federatiei Romane de Motociclism, dar si al Cupei MACEC.
Dupa etapa din Germania, reprezentantii CSM-ului au revenit la Braila pentru a se pregati in vederea ultimei etape a Cupei MACEC, un concurs la finalul caruia Alexandru Toma are sanse mari sa prinda podiumul in clasamentul general.
"Au fost doua repetitii reusite, spun eu, in vederea asaltului final care se va da in Ungaria pe 11 octombrie. Sint convins ca sportivii nostri vor da totul pentru a intra in posesia medaliilor acestei editii a Cupei MACEC", a mai precizat Nicu Nita, singurul sponsor al sportivilor braileni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii