Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Toate jucatoarele se comporta admirabil, constiente ca ne asteapta un sezon foarte dificil"

La mijlocul perioadei de cantonament montan din Italia, tot lotul echipei HC Dunarea se antreneaza cu o mare ambitie pentru sezonul care va debuta la inceputul lunii septembrie. Singurele probleme cu care se confrunta profesoara Alexandrina Soare sint caldura sufocanta si dimensiunile salii de antrenament, ceva mai mici decit ale unei sali de handbal.
"Toate jucatoarele se comporta admirabil, si nici nu au cum altfel, pentru ca sint constiente ca ne asteapta un sezon foarte dificil. Caldura ne cam chinuie. Pentru antrenamentele cu caracter fizic si pentru recuperare avem conditii excelente, tehnico-tactic nu prea avem cum sa ne pregatim, de aceea am si renuntat la cele doua partide amicale pe care trebuia sa le sustinem in acest cantonament. Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca si-a reluat pregatirea si Janina Luca. I-au iesit foarte bine rezultatele la testele medicale si a intrat si ea in programul de antrenamente, gradat insa pentru a nu se accidenta", a declarat, ieri, Alexandrina Soare.
La complexul sportiv la care se afla HC Dunarea, de ieri au sosit in pregatiri si juniorii clubului Internationale Milano.
Formatia braileana va reveni din Italia duminica noaptea si dupa citeva sedinte cu caracter tehnico-tactic in sala Polivalenta, va participa la un turneu de pregatire la Sf. Gheorghe impreuna cu Rulmentul Brasov si lotul national de tineret.
Categorie articol: 

Comentarii