Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toată familia Jolie-Pitt va figura în distribuţia unui film

Angelina Jolie a obţinut pentru toţi cei şase copii ai ei roluri în filmul "Cleopatra", în care actriţa americană va juca, potrivit unui tabloid britanic, alături de logodnicul ei, actorul Brad Pitt.
Angelina Jolie şi Brad Pitt au declarat în trecut că nu îşi doresc ca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox să le calce pe urme şi să devină actori, însă, se pare că cei doi actori hollywoodieni s-au răzgândit şi au apărut alături de cei şase copii pe platourile de filmare, pregătiţi pentru a juca împreună în filmul "Cleopatra", informează contactmusic.com.
Presa internaţională spune că în "Cleopatra" va juca şi Brad Pitt, iar, dacă zvonul se confirmă, acesta va fi primul film în care Pitt şi Jolie vor juca împreună după lungmetrajul "Mr. and Mrs. Smith" din 2005.
O sursă a declarat pentru tabloidul Daily Mirror: "Întreaga familie e pasionată de filme, însă Brad şi Ange nu vor ca fiicele şi fiii lor să le calce pe urme. Totuşi, actoria pare să se afle în genele copiilor lor şi s-ar putea ca acest film să reprezinte punctul de început pentru clădirea unor cariere de succes pentru următoarea generaţie din familia Jolie-Pitt".

De ce a jucat Vivienne alături de mama sa

Vivienne a apărut deja alături de mama ei în filmul "Maleficent", lansat recent pe marile ecrane, însă Angelina Jolie a dezvăluit faptul că a permis acest lucru după o discuţie îndelungată cu Brad Pitt.
"I-am dat voie lui Vivienne să joace în acel film deoarece toţi ceilalţi copii de vârsta ei s-ar fi speriat de mine, întrucât eu arăt destul de înspăimântător atunci când o interpretez pe Maleficent", a declarat Angelina Jolie.
"Niciunul dintre noi, nici eu, nici Brad, nu ne dorim ca fiii şi fiicele noastre să vrea să devină actori, însă nu puteam să cer producătorilor să aducă pe platou un alt copil de 4-5 ani, pentru că la această vârstă ei se sperie pe platoul de filmare şi ar fi plâns atunci când m-ar fi văzut", a adăugat actriţa americană.

Etapa de preproducţie

Filmul "Cleopatra" se află în etapa de pre-producţie de mai mulţi ani. În 2010, presa americană afirma că renumitul James Cameron se afla în negocieri avansate pentru a regiza în 3D acest proiect cinematografic, în care rolul reginei egiptene va fi interpretat de Angelina Jolie şi care ar fi bazat pe romanul "Cleopatra: A Life", de Stacy Schiff.
Filmul - care nu este un remake al peliculei din 1963, în care rolul reginei a fost jucat de Elizabeth Taylor - este produs de Scott Rudin.
"Voi juca un rol diferit faţă de cel interpretat de Elizabeth Taylor, însă eu nu aş putea fi niciodată la fel de drăguţă aşa cum era ea. Încercăm să descoperim adevărul despre ea (Cleopatra, n.r.), considerând-o un lider, fără să o vedem ca pe un sex simbol, deoarece nu a fost aşa ceva. Nu a avut mulţi amanţi, poate doar doi, iar aceştia au fost singurii bărbaţi cu care a avut copii", declara Angelina Jolie, în iulie 2010.

Jolie o admiră pe Cleopatra

Actriţa americană a mărturisit că întotdeauna a admirat-o pe Cleopatra şi că a fost uluită de lucrurile pe care le-a aflat despre celebra regină egipteană atunci când a început să pregătească acest rol. "A fost o neînţeleasă, iar povestea vieţii sale a fost scrisă în mod greşit. Întotdeauna am crezut că viaţa ei a fost spectaculoasă. Însă apoi am citit documente istorice şi am descoperit o altă faţă a ei - era mamă, lider şi o intelectuală care vorbea fluent cinci limbi străine. Educaţia pe care a primit-o s-a reflectat şi în relaţia ei cu Roma - toate aceste lucruri sunt mult mai interesante decât ceea ce s-a scris despre ea", declara actriţa americană într-un interviu acordat publicaţiei New Straits Times.
Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii