Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toţi sportivii clubului Arashi-do Brăila s-au calificat în finale

• clubul brăilean a fost reprezentat la etapa de zonă Moldova de 12 karateka • la competiţia de la Tomeşti au participat peste 190 de sportivi

 

Etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Fudokan pentru copii s-a desfăşurat în weekend-ul trecut în comuna ieşeană Tomeşti şi a reunit la start peste 190 de sportiv, de la 20 de cluburi din zona Moldovei. Printre cluburile participante s-a numărat şi Arashi-do Brăila. Ca de fiecare dată, sportivii grupării sportive brăileane pregătiţi de sensei Daniel Mihai (3 dan) s-au calificat in corpore pentru faza finală care va avea loc la Deva.

Arashi-do a aliniat la start 12 karateka şi toţi şi-au obţinut biletele pentru finalele în care se vor lupta pentru medalii.

La copii 2, Alexia Chirac s-a clasat pe locul al doilea la kumite individual, iar la embu mixt Alexia Chirac şi Dario Mihai au ocupat poziţia a treia. Mara Tudorache a încheiat proba de kata individual pe locul al doilea, acelaşi rezultat fiind realizat de Mara Tudorache, Izabela Ilie şi Alexia Chirac la kata echipe fete. Tot la această categorie de vârstă, Alexandru Creţu, Ionuţ Meca şi Ionuţ Ţandără au ocupat locul al patrulea la kata echipe băieţi.

La copii 1, Dario Mihai şi Gabriel Giurgiu au câştigat proba de embu masculin, aceeaşi performanţă fiind realizată şi de colegii lor, Gabriel Giurgiu, Andrei Dumitru, Ştefan Ţandără, Adrian Sîrbu la kumite echipe băieţi. Tot la această categorie de vârstă, Gabriel Giurgiu s-a clasat pe locul al doilea la kumite individual şi tot pe poziţia a doua au încheiat proba de kata echipe Dario Mihai, Gabriel Giurgiu şi Marius Constantinescu. Gabriel Giurgiu, la kata individual, şi Andrei Dumitru, la kumite individual, au încheiat concursul pe poziţia a treia.

Andrei Dumitru şi Marius Constantinescu s-au calificat de asemenea în finala probei de embu masculin de pe poziţia a patra.

“Rezultatele sunt foarte bune, promiţătoare în perspectiva finalelor. Mulţumesc părinţilor pentru susţinerea acestor copii talentaţi”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.
Categorie articol: 

Comentarii