Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toţi jucătorii vor fi vaccinaţi împotriva gripei porcine

"Nu avem deocamdată niciun plan dacă vor apărea cazuri de gripă porcină în Liga I. Nu cred că se va pune problema suspendării campionatului. Noi aşteptăm să iasă vaccinul pe piaţă şi apoi cluburile vor avea obligaţia să-l cumpere şi să vaccinăm toţi fotbaliştii. O să ne vaccinăm toţi, dar deocamdată nu a apărut pe piaţă. Aşteptăm", a spus Dragomir.
Cazuri de infestare cu virusul A H1N1 au apărut la jucători din mai multe campionate europene. Comisia de Competiţii a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa a decis să amâne meciul Olympique Marseille - Paris Saint-Germain, de duminică, din etapa a zecea a Ligue 1, după descoperirea a trei cazuri de gripă A(H1N1) la jucătorii parizieni. Managerul grupării Bolton, Greg Megson, a precizat, marţi, că membri ai echipei sale au fost contaminaţi cu gripa A H1N1, anunţ ce a intervenit a doua zi după cel al omologului său de la Blackburn, Sam Allardyce.
De asemenea, clubul spaniol Betis Sevilla a anunţat, joi, că şase jucători ai formaţiei Betis Sevilla au fost contaminaţi cu gripa AH1N1.
În România, Centrul Naţional de Prevenire a Bolilor Transmisibile a informat, luni, că, în săptămâna 19-25 octombrie, au fost înregistrate şase noi cazuri confirmate de gripă AH1N1, totalul la nivel naţional ajungând la 381.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii