Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toţi brăilenii şi-au recuperat banii din taxa auto!

cel puţin asta arată datele centralizate de AJFP Brăila • Fiscul brăilean dă asigurări că în judeţul nostru s-a reuşit încheierea procedurii de stingere a acestei datorii, reprezentată de contravaloarea taxei de poluare, taxa pentru emisiile poluante şi timbrul de mediu

 

Proprietarii de maşini din judeţul Brăila care au plătit taxa auto şi-au primit banii înapoi de la stat, cu tot cu dobândă, după cum ne asigură organele fiscale judeţene. Este vorba despre un total de 12.832 de cereri, depuse în perioada 2007-2017, de peste 8.200 de şoferi, care solicitau restituirea taxelor auto pentru autoturisme şi autovehicule, respectiv taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu.

Potrivit Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Brăila, suma totală distribuită la contribuabili este de peste 33.500.000 de lei, bani în care au fost calculate şi dobânzile aferente. Cum nu în toate oraşele s-a reuşit recuperarea în integralitate a contravalorii taxelor auto, vestea bună este că la Brăila, toate cererile depuse au fost soluţionate, după cum ne informează AJFP Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii