Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

T.I.S.P.O.L. SEATBELT - Campanie la nivel UE privind portul centurii de siguranţă

în această săptămână, poliţiştii rutieri acţionează pentru verificarea şi impunerea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate • controalele se desfăşoară la nivel european

 

Şoferii şi pasagerii autoturismelor nu trebuie să uite de portul centurii de siguranţă! Poliţia Română, prin structurile rutiere, a demarat, luni, acţiunea SEATBELT, în cadrul căreia poliţiştii desfăşoară activităţi pentru verificarea şi impunerea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acţiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).

Acţiunea, coordonată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se desfăşoară în toată ţara, pe drumurile publice. Poliţiştii rutieri sunt în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislaţiei în domeniu.

Controalele se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene.
Categorie articol: 

Comentarii