Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tiron şi Udriştoiu, convocate la lotul naţional de senioare

• cele două jucătoare de la HC Dunărea vor juca pentru România în partida cu Ucraina • primul meci de calificare al tricolorelor la Campionatul European din 2020 va avea loc la Braşov • Iasmina Ichim, convocată la lotul de tineret • Tamires, convocată la naţionala Braziliei

 

După evoluţiile bune din acest început de campionat, două handbaliste de la HC Dunărea, Bianca Tiron şi Aneta Udriştoiu, au fost convocate la lotul naţional de senioare al României. Acţiunea la care sunt convocate tricolorele se desfăşoară la Braşov în perioada 22-30 septembrie. În această perioadă vor avea loc antrenamente dar şi primul meci din grupă, cel cu Ucraina, pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2020. De asemenea şi pivotul Tamires Morena a fost convocată, în aceeaşi perioadă, la naţionala Braziliei.

Din grupa de calificare mai fac parte Polonia şi Insulele Feroe. Primele două clasate se califică la la turneul final găzduit de Danemarca şi Norvegia.

“Este o mândrie pentru noi să avem două handbaliste convocate la lotul naţional care să reprezinte România la turneul calificare pentru Campionatului European găzduit de Danemarca şi Norvegia. Sunt două handbaliste care cu siguranţă se vor regăsi printre titulere la naţională”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea.

Ieri a sosit o convocare la lotul naţional de tineret pentru Iasmina Ichim. Tricolorele mici vor face un stagiu de pregătire, tot la Braşov, în perioada 23-29 septembrie.
Categorie articol: 

Comentarii