Mergi la conţinutul principal

Tiramisu classic

Oferită de HOTEL ŞI RESTAURANT SAINT GERMAIN

 

Ingrediente:

500g mascarpone

180 g zahar

3 oua separate

50 g cacao

1 punga de piscoturi de sampanie

500 mll cafea

 

Mod de preparare:

Intrun bol punem galbenusurile si zaharul si le frecam cu un tel pana isi dubleaza volumul adaugam si mascarponele si omogenizam bine. In alt bol batem spuma albusurile si le amestecam cu crema de mascarpone. Incepem sa asezam pe o tava piscoturile imuiate 1 cate 1 in cafea. Asezam 1 strat de piscoturi 1 strat de crema si pastram si pentru la sfarsit crema de pus pe deasupra dupa care pudram cu cacao. Dupa 2 ore de stat la frigider se poate servi. 

Pofta buna!

 

Adresa: Strada Grădinii Publice 1, Brăila

Rezervări: 0741.588.588

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro