Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tiramisu classic

Oferită de HOTEL ŞI RESTAURANT SAINT GERMAIN

 

Ingrediente:

500g mascarpone

180 g zahar

3 oua separate

50 g cacao

1 punga de piscoturi de sampanie

500 mll cafea

 

Mod de preparare:

Intrun bol punem galbenusurile si zaharul si le frecam cu un tel pana isi dubleaza volumul adaugam si mascarponele si omogenizam bine. In alt bol batem spuma albusurile si le amestecam cu crema de mascarpone. Incepem sa asezam pe o tava piscoturile imuiate 1 cate 1 in cafea. Asezam 1 strat de piscoturi 1 strat de crema si pastram si pentru la sfarsit crema de pus pe deasupra dupa care pudram cu cacao. Dupa 2 ore de stat la frigider se poate servi. 

Pofta buna!

 

Adresa: Strada Grădinii Publice 1, Brăila

Rezervări: 0741.588.588




Categorie articol: 

Comentarii