Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinerii artişti au fost eliberaţi

Artiştii brăileni implicaţi în scandalul din noaptea de 8 spre 9 septembrie, în urma căruia un tânăr de 20 de ani a ajuns în comă la spital, au fost, în sfârşit, eliberaţi din arest. După un recurs eşuat, avocaţii acestora au reuşit să obţină de la magistraţii Judecătoriei Brăila o liberare sub control judiciar pentru cei doi tineri, care au stat astfel 2 săptămâni după gratii. Cosmin Cosma, în vârstă de 25 de ani şi Cristian Urse, de 21 de ani, sunt arestaţi preventiv de pe data de 12 septembrie, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.
Din nefericire, eliberarea acestora vine prea târziu pentru conducerea Teatrului "Maria Filotti", nevoită astfel să modifice programul Festivalului "Zile şi Nopţi de Teatru European la Brăila", deoarece nu a putut găsi în timp util înlocuitor pentru Cosmin Cosma, care deţine un rol important într-o piesă pusă în scenă de teatrul brăilean.

Reamintim că totul a început în seara zilei de 8 septembrie, într-un local situat pe strada Mihai Eminescu, unde Adrian Cojocaru şi Cristian Urse s-au întâlnit, fiecare fiind într-un alt grup de amici. Când s-au văzut, şi-au amintit că aveau de lămurit o poveste mai veche, legată de o fată, acum prietena lui Cristi, care ar fi primit o palmă de la Adrian Cojocaru în urmă cu mai bine de un an de zile. Primul schimb de replici a avut loc în incinta barului, însă, în final, au ieşit, însoţiţi de câţiva dintre amici şi şi-au aplicat pumni reciproc, în faţa fostei Arene de Box. Surse din anturajul celor doi ne-au povestit cum Cristian Urse şi Cosmin Cosma au vrut să se întoarcă în localul de unde ieşiseră, însă fiind foarte târziu nu au mai fost primiţi. Ca urmare, la aproximativ 15 minute de la scandalul din faţa Arenei de Box, au plecat spre Centru. În dreptul unui chioşc îi aşteptau însă ceilalţi trei, cu care tocmai se bătuseră şi care nu considerau conflictul încheiat. Aşa încât, spun surse din cadrul Poliţiei, Adrian Cojocaru a sărit să-l bată din nou pe Cristian Urse, iar prietenii săi au sărit pe Cosmin Cosma. În final, Adrian Cojocaru a rămas pe jos, bătut măr, iar Cosmin Cosma s-a ales cu piciorul luxat. La puţin timp de la incident, Adrian Cojocaru a fost transportat la spital, unde a intrat în comă şi apoi transferat la Serviciul de Neurochirurgie al Spitalului Judeţean Galaţi. Din fericire, acesta a ieşit din comă la câteva zile de la incident. Ieri, surse din cadrul spitalului gălăţean ne-au declarat că pacientul a fost externat, starea lui de sănătate permiţând acest lucru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii