Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinerii in Actiune - apel de participare la o tabara de instruire

Din seria de oportunitati oferite de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) face parte cursul de formare "Scriere de proiecte in context Tineret in Actiune" pe urmatoarele module: "Schimburi de tineri", " Proiecte pentru democratie participativa", "Intilniri ale tinerilor cu responsabilii politicilor de tineret" precum si "Serviciul European de voluntariat". Tabara va avea loc intre 2-7 septembrie, la Predeal si sint disponibile 45 locuri.
Cursul se adreseaza coordonatorilor de proiecte, persoanelor din organizatii nonguvernamentale implicate in lucrul cu tinerii si reprezentanti ai institutiilor publice implicate nemijlocit in lucrul cu tinerii.
La sfirsitul acestui modul de formare, participantii vor putea sa elaboreze, sa planifice si sa scrie proiecte eligibile in cadrul programului Tineret in Actiune, sa foloseasca structura unei cereri de finantare specifice programului si sa utilizeze cadrul non-formal si informal al programului pentru initierea de activitati specifice, respectind valorile promovate de acest program european.
Cei ce doresc sa participe pot trimte formularul de candidatura completat integral pina la data limita, 26 august 2008. Formularul se poate descarca de la http://www.anpcdefp.ro. Nu se percep taxe de inscriere, intrucit programul e co-finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune. Lista persoanelor va fi publicata pe forumul ANPCDEFP.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii