Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tineri cercetaţi pentru furtul a 42 de ţevi de irigat

Trei tineri s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau cu o maşină mai multe ţevi de irigaţii furate.
În ziua de 12 august, la ora 11.45, o patrulă de siguranţă publică i-a depistat pe cei în cauză, un tânăr de 25 de ani şi unul de 28 de ani, ambii din comuna Cazasu, şi un minor de 17 ani, din municipiul Brăila. Aceştia transportau cu autovehiculul un număr de 42 de ţevi din aluminiu pentru irigaţie. "Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru clarificarea situaţiei de fapt, valoarea prejudiciului urmând să fie stabilită", a precizat agent principal Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi zi, un alt hoţ a picat în plasa oamenilor legii. Asta după ce un bătrân de 70 de ani, din comuna Viziru, a reclamat la Poliţie că, în urmă cu câteva zile, un localnic i-a furat două păsări din curtea locuinţei. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că principalul suspect este un tânăr de 26 de ani, chiar cel indicat de partea vătămată, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.
Categorie articol: 

Comentarii