Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinara rapita de fostul prieten

In seara zilei de 26 octombrie, un brailean a mers la Politie si a reclamat faptul ca fiica lui a fost luata cu forta de fostul prieten, amindoi plecind intr-o directie necunoscuta. Paraschiv G. a povestit ca in jurul orei 15.00, fata, in virsta de 18 ani, a fost acostata de un anume Marius, poreclit Ianos si, impotriva vointei ei, a fost urcata intr-un taxi. Oamenii legii au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca suspectul s-a deplasat cu partea vatamata pina in localitatea Albina, unde au urcat intr-un autoturism taxi "Renault Megane" si au plecat spre Brasov.
S-a mai stabilit ca tinarul are circa 25 de ani, este inalt de 1,75 m, este brunet, tuns scurt, constitutie atletica si locuieste pe raza localitatii Buzescu, judetul Teleorman. Fata este imbracata cu pantalon bleumarin inchis, bluza alba si geaca scurta din piele, fiind incaltata cu cizme din piele alba, pina la nivelul genunchilor.
"In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal si se continua cercetarile pentru identificarea si depistarea suspectului", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, subinspector Jenel Sogor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii