Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinar disparut, gasit dupa 2 ani

Dupa doi ani de investigatii si cautari in toata tara, politistii din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale Braila au reusit sa-l predea familiei pe urmaritul general Aurelian Dragos Sauleanu (20 de ani), din comuna Ciocile, care disparuse de acasa in data de 28 septembrie 2004. Indiciul care a dus la rezolvarea cauzei a venit din Bucuresti, de la o femeie care a intrat in vorba cu el si careia baiatul i-a spus ca nu stie cum sa se intoarca acasa.
Initial, judiciaristii au facut verificari la toate spitalele de psihiatrie-cronici din tara, deoarece acesta sufera de oligofrenie gradul 2 si 3, cu tulburari de comportament. De asemenea, semnalmentele sale si fotografia au fost trimise la toate inspectoratele de politie si, fiind de negasit, politistii braileni au propus darea lui in urmarire generala.
Pe parcursul celor doi ani, despre braileanul disparut s-au strins informatii ca s-ar afla in Municipiului Bucuresti, cersind prin diferite piete agroalimentare. Intr-o astfel de locatie a fost si identificat, in data de 17 octombrie. "Agentii de la Postul de Politie Ciocile, localitatea de domiciliu a persoanei disparute, au fost sesizati telefonic de o persoana din Bucuresti ca Aurelian Dragos Sauleanu se afla in Cartierul Drumul Taberei, in Piata Moghioros. Aflind cum il cheama si unde locuieste, doamna care a intrat in vorba cu el a cautat numarul de telefon al Postului de Politie Ciocile si a anuntat ca disparutul se afla acolo si nu stie cum sa se intoarca la domiciliu. Politistii braileni l-au identificat si predat parintilor, carora li s-a atras atentia cu privire la modul de supraveghere a acestuia", ne-a precizat agent sef Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii