Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilharii "la foc automat"

Individ fara studii si fara ocupatie, Marian Carabet, 19 ani, a fost dat pe mina instantei de judecata, pentru o tilharie pe care a comis-o in urma cu doi ani. Zilele trecute, instanta de fond a Tribunalului Braila l-a condamnat pe Carabet la 2 ani de inchisoare, pentru o fapta asemanatoare. Cu toate acestea, el se considera nevinovat.
Potrivit procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe linga Tribunal, la data de 23 iunie 2004, Roxana Stefania S., in virsta de 16 ani, a sesizat Politia, afirmind ca, in jurul orei 9.30, in timp ce se deplasa pe B-dul Dorobanti catre strada Scolilor, a fost acostata de un individ necunoscut, care i-a smuls telefonul "Motorola" de la git. Infractorul a recurs la un siretlic: a oprit-o pe fata, chipurile, ca s-o intrebe ceva, apoi a tilharit-o cu brutalitate. Victima a strigat dupa ajutor si l-a urmarit pe tilhar, insa nu si-a putut recupera paguba. Ea le-a spus ulterior anchetatorilor ca l-ar putea recunoaste pe agresor, mai ales ca purta ochelari de vedere. Telefonul sustras valora 2,3 milioane de lei.
Pe 24 februarie 2006, Marian Carabet a fost arestat pentru o alta tilharie. O luna mai tirziu, el a fost recunoscut dintr-un grup de suspecti, chiar de catre minora pe care o jefuise in urma cu doi ani. Cu toate acestea, invinuitul a refuzat sa dea declaratie sau sa prezinte detalii legate de incident, afirmind ca este nevinovat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii