Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar prins in flagrant

Ieri, dimineata, politistii au prins in flagrant un brailean in virsta de 22 de ani la doar citeva minute dupa ce a tilharit un alt tinar, pentru a-i sustrage suma de 20 de lei noi. Autorul a fost depistat de o patrula mobila formata din agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana, care se afla in serviciu de patrulare In zona indicata de victima la telefonul de urgenta 112.
"Politistii l-au depistat si identificat, pe strada Golesti, pe Nicusor I., asupra caruia, la efectuarea perchezitiei corporale sumare, a fost gasita suma de 20 lei, pe care acesta a sustras-o din buzunarul lui Silviu C. (20 de ani), dupa ce l-a lovit cu palma In zona fetei, in timp ce se deplasa pe Calea Galati", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Agresorul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Braila pentru cercetari, acesta recunoscind fapta, si i s-a Intocmit dosar penal, sub aspectul savirsirii infractiunii de tilharie. In cursul zilei de ieri, autorul urma sa fie prezentat la Parchet, cu propunere de arestare preventiva.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii