Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar minor din Silistraru, dat pe mina judecatorilor

Procurorul Laurentiu Valea, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, a dispus trimiterea in judecata a invinuitului minor Neculai Anghel I., in virsta de 17 ani, autorul unei tilharii petrecute in satul Silistraru, in toamna anului trecut.
Agresiunea s-a petrecut in seara zilei de 22 octombrie 2005, pe una din ulitele satului. Dupa ce a consumat bauturi alcoolice la caminul cultural, Neculai Anghel I. s-a hotarit sa-l jefuiasca pe consateanul sau Ion D. Agresorul a urmarit victima pina in dreptul locuintei familiei Nistor, unde era o zona mai intunecoasa, dupa care a trecut la fapte. El a scos un cutit si s-a apropiat de pusti, amenintindu-l si cerindu-i telefonul pe care-l purta la git, legat cu un snur. Oamenii legii spun ca Ion D. a scos telefonul si l-a inminat tilharului fara sa opuna rezistenta, sesizind ulterior politia.
Culmea, la citeva zile dupa incident, autorul s-a deplasat la Braila si a aruncat telefonul sustras prin violenta, pentru ca acesta sa nu fie gasit asupra sa. Agresorul a fost silit sa predea cutitul corp delict organelor de ancheta si sa dea socoteala pentru fapta sa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii