Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar fugarit si imobilizat de patronul barului jefuit

Arestat preventiv cu o luna in urma, Valentin N., in virsta de 21 de ani, autor al unui atac dat la un cafe-bar de pe Calea Calarasilor, a fost trimis in judecata, pentru savirsirea infractiunii de tilharie.
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gabriel Staicu, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, in noaptea de 28/29 iulie 2006, ora 23.30, Alina S. (21 de ani), barmanita la cafe-barul "HIT Club", a sesizat Politia ca a fost tilharita de un necunoscut, atacatorul sustragindu-i banii proveniti din incasari. Sositi la locul faptei, oamenii legii l-au identificat pe Valentin N., autorul infractiunii care, initial, s-a prezentat sub o identitate falsa.
Agresorul a renuntat la minciuni abia cind a ajuns la sediul politiei. Folosindu-se de inregistrarile celor trei camere de supraveghere existente in local si de declaratiile celor implicati, oamenii legii au reusit sa refaca filmul atacului de luna trecuta.
Astfel, in seara zilei de 28 iulie, ora 22.15, Valentin N. a intrat in cafe-bar insotit de un amic si s-a asezat la o masa. La aceeasi masa, s-au mai asezat, ulterior, alti trei indivizi, printre care si Madalin C. La ora 22.54, precizeaza anchetatorii, in cafe-bar se mai aflau Valentin C. si Madalin C. Dupa citeva secunde, camerele de supraveghere au inregistrat atacul: cit ai clipi, inculpatul a pulverizat spray lacrimogen in ochii barmanitei, obligind-o sa-i dea banii din borseta, apoi a dat bir cu fugitii. Concomitent, Madalin C. a parasit in graba locul faptei.
Tilharul a fost capturat la scurt timp de catre administratorul cafe-barului, care, auzind tipetele tinerei, l-a urmarit pe agresor, l-a prins si l-a imobilizat. In acel moment, asupra banditului s-a gasit suma de 2,1 milioane de lei, sustrasa de la Alina S. Instanta urmeaza sa se pronunte.
Categorie articol: 

Comentarii