Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar disperat dupa poker

Instanta de judecata a respins, in urma cu doua zile, propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila in cazul lui Ovidiu S., 17 ani, tatal unui copil, individ cercetat deja in doua cauze penale, acuzat ca a tilharit o braileanca, pentru a face rost de bani. Judecatorii au considerat ca respectivul poate fi cercetat in stare de libertate, aplicindu-i, totusi, masura interzicerii de a parasi localitatea. Ieri, procurorii au declarat recurs, considerind, pe buna dreptate, ca lasarea in libertate a agresorului constituie un real pericol pentru braileni.
Potrivit anchetatorilor, in ziua de 2 septembrie 2008, ora 15.00 - deci ziua-n amiaza mare - in timp ce se afla pe strada Siretului, Ovidiu S. i-a smuls lantisorul cu cruciulita de aur de la git, in valoare de 300 de lei, brailencei R. R. Motivul: agresorul avea nevoie de bani ca sa joace poker. Instanta a respins, a doua zi, propunerea de arestare preventiva formulata de Parchet, pe motiv ca "nu exista temeiuri rational justificate pentru masura preventiva a arestarii (...) in raport de circumstantele subiective si obiective ale faptei". Judecatorii au tinut cont de faptul ca inculpatul are doar 17 ani, are un copil in intretinere, nu are antecedente penale si, in plus, ar fi fost "subiect al unor imprejurari nefaste carora le-a cazut el insusi victima".
In replica, procurorii considera ca lasarea in libertate a lui Ovidiu S. constituie pericol pentru ordinea publica, dat fiind faptul ca a comis o fapta de violenta intr-un loc public, la o ora la care strada era circulata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii