Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar brailean extradat din Italia

Dupa ce a jefuit o femeie in plina strada, un brailean a fugit in Italia pentru a scapa de pedeapsa cu inchisoarea. Este vorba despre Raducu Agape, in virsta de 34 ani, cu domiciliul in judetul Braila, impotriva caruia Judecatoria Braila a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 2 ani si 10 luni, pentru comiterea infractiunii de tilharie, fapta comisa in anul 1993. Aflindu-se in stare de ebrietate, individul a acostat atunci o persoana, pe care a deposedat-o de un lantisor din aur si un ceas de mina. Dupa ani de zile in care tilharul a stat linistit in capitala Italiei, acum a venit timpul sa plateasca pentru fapta comisa.
In cursul zilei de ieri, Raducu Agape a fost extradat de la Roma, el fiind preluat de pe Aeroportul International "Henri Coanda" de catre politistii braileni, care l-au "cazat" direct la Penitenciarul de Maxima Siguranta.
Infractorul brailean nu este singurul care a fost adus in tara pentru ispasirea pedepsei cu inchisoarea. In perioada 7 - 10 iulie cadre ale Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala, impreuna cu reprezentanti ai Grupului Special de Protectie si Interventie "ACVILA", au realizat extradarea in Romania a altor 15 persoane, condamnate pentru diverse infractiuni.
Astfel, de la Madrid (Spania) au fost adusi sase infractori. Este vorba despre brasoveanul Constantin Zidaru, de 43 ani, infractor recidivist impotriva caruia Tribunalul a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 11 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Iulian Petrache, de 39 ani, din judetul Ilfov, are de efectuat 15 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de proxenetism, lipsire de libertate si vatamare corporala. Tot din Spania a fost adus si galateanul Gheorghe Eremia, de 34 ani, pe numele caruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 5 ani si 7 luni, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Urmatorul pe lista este Adrian Pop, de 23 ani, din Bistrita Nasaud, cu un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 4 ani, tot pentru furt calificat. Ultimii doi infractori adusi din Spania sint Ion Marcel Milotin, de 23 ani, din Ialomita, care are de executat 2 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt calificat si Cosmin Pop, de 25 ani, din Bistrita Nasaud, condamnat la 6 luni de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala.
De la Roma (Italia) au fost adusi, ieri, alti trei condamnati.
Vasilica Stirbu, de 29 ani, din Iasi, infractor recidivist impotriva caruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 3 ani pentru furt calificat.
Gigi Blanaru, de 26 ani, din Galati, condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava. Dumitru Aftin, in virsta de 37 ani, din Brasov, ce are de executat 2 ani de inchisoare, tot pentru vatamare corporala grava.
De la Munchen (Germania) a fost extradat Ciprian Daniel Popa, de 20 ani, din Hunedoara, condamnat la 3 ani de inchisoare, pentru furt calificat si Rudolf Ritveisz, de 42 ani, cu domiciliul in Budapesta, Ungaria impotriva caruia Tribunalul Bihor a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 3 ani si 6 luni, pentru inselaciune.
De asemenea, in cursul zilei de astazi, de la Milano (Italia), vor fi adusi Constantin Daniel Moga, de 31 ani, din Prahova, condamnat la 3 ani de inchisoare, pentru inselaciune, Mihai Constantin Ghita, de 31 ani, din Vilcea, care are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 4 ani si 6 luni, pentru furt calificat si P. M., de 44 ani, din Vilcea si buzoianul M. I., 52 ani, impotriva carora Curtea de Apel Suceava a emis mandate de arestare preventiva, pentru comiterea infractiunii de inselaciune. Ultimul infractor adus de la Milano este galateanul Dan Alexandru Josan, de 19 ani, care are de executat 4 ani si 6 luni de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de viol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii