Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tichileşti: încă un angajat al fermei zootehnice a murit

• acesta a decedat în spital, unde ajunsese după ce ar fi consumat alcool metilic • este cea de-a doua victimă a substanţei periculoase, după ce un alt angajat a decedat chiar în curtea societăţii, sâmbătă

 

După ce un bărbat de 57 de ani a murit, sâmbătă, în timp ce se afla la muncă, la crescătoria de porci din localitatea Tichileşti, un alt angajat al aceleiaşi societăţi a decedat la spital, la începutul săptămânii. Ceea ce părea doar un zvon, şi anume că aceştia au consumat alcool metilic şi s-au intoxicat, au confirmat anchetatorii, ieri. Iniţial, s-a stabilit că prima victimă a murit din cauza problemelor cardiace pe care le avea, însă marţi au fost gata rezultatele probelor prelevate de la bărbat, rezultate care au arătat intoxicarea cu substanţa periculoasă.

Un alt coleg de-al său a ajuns la spital, tot sâmbătă, după ce a consumat aceeaşi substanţă. Acesta a supravieţuit doar 48 de ore, după care, cu toate eforturile depuse de medici, acesta a murit, iar trupul neînsufleţit a ajuns la morgă, pentru autopsie.

Potrivit unui locanic din Tichileşti, se pare că ar exista şi un al treilea angajat care ar fi consumat alcool metilic, alături de cei doi colegi morţi deja, şi care ar fi ajuns sâmbătă la spital.

O anchetă este în curs la Inspectoratul Teritorial de Muncă, iar o alta la Poliţia Brăila. Concluziile vor fi făcute publice abia după finalizarea cercetărilor, în ambele cazuri.
Categorie articol: 

Comentarii