Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teste antidoping inopinate pentru jucatorii din Liga Campionilor

UEFA a introdus, incepind cu editia din acest an a Ligii Campionilor, controale antidoping inopinate pentru jucatori, constind in prelevarea unor probe de urina si de singe, in conformitate cu noul regulament antidoping, introdus de forul european la 1 iunie, informeaza site-ul oficial al UEFA.
Forul european a anuntat cele 32 de cluburi participante la editia din acest an a fazei grupelor Ligii Campionilor despre desfasurarea acestui program "in afara competitiei", iar gruparile au fost de acord cu demersul UEFA.
Toti jucatorii care participa in Liga Campionilor vor fi introdusi intr-o baza de date, in care vor ramine pina cind echipa lor de club va fi eliminata din competitie.
Controalele antidoping vor fi realizate de reprezentantii departamentului de doping al UEFA, care vor preleva probele de urina si singe la date ce nu vor fi cunoscute de jucatori, insa intr-un loc ales de catre club.
Maximun zece jucatori de la fiecare echipa vor fi testati, insa alegerea lor este la latitudinea ofiterilor UEFA, care ii vor nominaliza sau ii vor trage la sorti din baza de date.
Meciurile din cadrul grupelor Ligii Campionilor vor debuta pe 13 septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii