Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teroristul Brailei, internat la Psihiatrie

Cunoscut cu afectiuni medicale de natura psihica, Romeo Ghela, de 29 de ani, din Braila, le-a dat din nou de munca politistilor, care il stiu deja ca pe un cal breaz. In ziua de 18 septembrie, la ora 15.38, acesta s-a prezentat la ghiseul unde ajutorul ofiterului de serviciu din cadrul Politiei Municipiului isi executa serviciul si a solicitat sa vorbeasca cu un anume lucrator de politie. Dupa ce a verificat, politistul de la ghiseu i-a spus vizitatorului ca persoana pe care o cauta nu este in sediul unitatii. In acel moment, Romeo Ghela a scos din buzunar un cutit tip briceag, pe care i l-a aratat politistului. Suparat, tinarul s-a recomandat ca fiind sef la Interpol, gindindu-se ca ii impresioneaza pe oamenii legii. Imediat si-au facut aparitia lucratorii de la Compartimentul "Violenta" al Biroului de Investigatii Criminale care l-au imobilizat pe tinar si, in urma controlului corporal sumar, a fost gasit aupra lui briceagul in lungime totala de 24 cm.
"Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de port ilegal de arma alba si a fost internat la Spitalul “Sfintul Pantelimon” Braila, fiind cunoscut cu afectiuni medicale cronice", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, subinspector Jenel Sogor.
Romeo Ghela, poreclit "Robu", este client fidel al politistilor si jandarmilor, care l-au amendat de zeci de ori si i-au intocmit chiar si dosare penale. Numai in citeva luni, in perioada noiembrie 2005 - martie 2006, el a primit 32 de sanctiuni contraventionale pentru tulburarea linistii publice, in valoare de 65 de milioane de lei vechi. In 2006, el a fost trimis si in judecata pentru conducere fara permis si port ilegal de arma alba, pe parcursul derularii cercetarilor fiind diagnosticat cu "tulburari de personalitate de tip impulsiv-exploziv".
Acelasi individ a ajuns in atentia Crimei Organizate dupa ce, in data de 1 iulie, a sunat la 112 si a anuntat ca in incinta Palatului de Justitie a fost plasat un dispozitiv exploziv, care va produce o deflagratie in jumatate de ora. Imediat dupa primirea apelului, in zona au fost directionati politisti, jandarmi, pompieri, o Ambulanta si lucratori SRI. Genistii i-au evacuat din cladire pe cei 200 de magistrati si procurori ce se aflau in incinta Tribunalului si Parchetului la momentul alarmei, pentru a inlatura orice pericol. Insa, dupa aproape doua ore de cautari, fortele speciale au concluzionat ca apelul fusese fals, la aproape o saptamina fiind depistat si autorul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii