Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Terasa «Acapulco», sursă de gunoaie pe faleză

O patrulă a Poliţiei Locale a prins, ieri, în flagrant o angajată a terasei "Acapulco", situată în zona scărilor de la capătul bulevardului Independenţei, în timp ce arunca doi saci cu gunoi chiar lângă scări, pe aleea de pe terasamentul falezei. Primarul Marian Dragomir, care tocmai se întorcea de la manifestările dedicate Zilei Marinei, s-a nimerit în zonă exact când poliţiştii locali o luau la întrebări pe chelneriţa în cauză. Supărat, primarul a luat-o la rost pe femeie, cerându-le agenţilor Poliţiei Locale să ia măsuri drastice. "I-am depistat pe cei care aruncă gunoi în această zonă pe care încercăm să o menţinem curată. E vorba de terasa «Acapulco», despre care am primit numeroase sesizări referitoare la faptul că dă muzica foarte tare pe timpul nopţii, deranjându-i inclusiv pe locatarii blocurilor de pe Calea Călăraşilor", ne-a declarat primarul Dragomir.
Edilul-şef i-a lăsat pe cei de la Poliţia Locală să ia măsurile care se cuvin în acest caz. În urma lui, a sosit la faţa locului patronul terasei "Acapulco". Acesta s-a declarat revoltat că agenţii au găsit de cuviinţă să le aplice amenzi numai angajaţilor săi. "Toate terasele de pe faleză aruncă gunoiul aici, în spatele WC - ului ecologic amplasat lângă scări. Dacă ne-au prins pe noi acum, recunosc că punem şi noi gunoiul acolo, dar doar pentru că nu avem încotro. Am încheiat contract cu o firmă de salubritate, dar vin să ne ia gunoiul prea rar. Ar trebui să vină în fiecare dimineaţă, că la noi se strânge mult gunoi. Îl scoatem afară când se adună prea mult", ne-a declarat Gabriel Mihalea, reprezentantul "Acapulco". În ceea ce priveşte volumul exagerat al muzicii care răsună în boxele terasei, acesta susţine că, de câteva zile, situaţia s-a reglementat. "Acum două săptămâni mi s-a atras atenţia din partea Primăriei că e muzica prea tare şi de atunci o ţin la un volum mai scăzut. Muzică tare se aude şi de la alte terase, am şi filmări cu care pot demonstra asta. Suntem acuzaţi că punem manele. Punem manele, dar şi alte genuri de muzică, să se simtă toată lumea bine", ne-a mai declarat Gabriel Mihalea.
Ieri, după ce primarul Dragomir le-a "bătut obrazul" celor de la "Acapulco", iar Poliţia Locală i-a aplicat o amendă de 125 de lei chelneriţei care aruncase cei doi saci de gunoi pe domeniul public, angajaţii terasei au luat deşeurile înapoi. Rămâne de văzut cât timp va rămâne curată zona respectivă.

 
Categorie articol: 

Comentarii