Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tentativa de omor, la Scoala nr. 7

In timp ce autoritatile sustin ca desfasoara actiuni de prevenire a violentei in unitatile de invatamint, un baiat de 15 ani a incasat doua cutite in omoplati, in fata Scolii nr. 7 si a ajuns in stare critica, la Reanimare.
Surse demne de incredere ne-au precizat ca marti, dupa amiaza, mai multi adolescenti din cartierul Vidin, printre care si fostul prieten al unei eleve de clasa a VII-a, o asteptau pe fata in fata Scolii 7. Speriata, minora i-a telefonat actualului iubit si i-a cerut sa-i sara in ajutor, sa-l puna la punct pe fostul, iar baiatul de 15 ani a strins citiva amici de virsta lui si s-a dus la scoala. Amicii pustiului au dat bir cu fugitii, iar acesta a ramas sa dea piept cu gasca din Vidin. Dupa un schimb de amenintari si injuraturi, trei indivizi din Vidin au tabarit pe baiatul de 15 ani, iar unul dintre atacatori a scos un briceag si i l-a implintat de mai multe ori in spate, perforindu-i ambii plamini. Victima a fost transportata in stare critica la spital si a fost internata la Terapie Intensiva.
Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au capturat, ieri, doi dintre autori si i-au prezentat la Parchet, iar in prezent efectueaza actiuni de amploare, pentru prinderea celui de-al treilea. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii