Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tenismenul Sebastian Ionescu se va pregati la Brasov cu lotul de seniori

Pentru cel mai bun tenismen brailean al momentului, Sebastian Ionescu anul competitional se incheie cu o noua realizare, aceea de a participa la un cantonament montan impreuna cu sportivii de la lotul national de seniori ai Romaniei.
Tinarul tenismen al clubului Venus a avut un an competitional bogat in performante. In afara de faptul ca a devenit dublu campion national, el si-a mai trecut in palmares citeva rezultate internationale de invidiat si anume un titlu european si unul balcanic, ultima performanta fiind obtinuta la mijlocul lunii septembrie in Bulgaria.
La Brasov, in perioada 28 octombrie - 5 noiembrie se va reuni elita tenisului de cimp romanesc, prilej pentru sportivul brailean de a demonstra ca merita increderea acordata si ca, in curind, va putea sa reprezinte tara noastra la turnee internationale de anvergura.
In asteptarea alcatuirii programului competitional intern elevul antrenorului gheorghe Goleanu se pregateste asiduu pe ambele planuri, cel sportiv in care va avea de aparat titlurile cucerite anul acesta, dar si in cel scolar pentru ca in 2007 va trebui sa sutina testele nationale pentru a intra la unul dintre liceele brailene.
"Va fi o perioada foarte grea, insa sint obisnuit cu examenele de orice gen. Este o mare pentru mine sa ma pregatesc alaturi de cei mai valorosi sportivi din tara si voi incerca sa nu-i dezamagesc pe cei care mi-au oferit aceasta sansa", a declarat la aflarea vestii Sebastian Ionescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii