Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tenismenii de la TC Venus se pregatesc pentru nationalele indoor de la Braila

Reprezentantii celui mai puternic club de tenis de cimp din Braila, TC Venus au avut vacanta, in perioada sarbatorilor de iarna, doar patru zile, pentru ca inca de la sfirsitul acestei luni vor intra in febra competitiilor oficiale.
Pe data de 31 ianuarie, la Braila se vor desfsura Campionatele Nationale rezervate categoriei de virsta, 12 ani, baieti si fete, o competitie la care vor lua startul si cinci tenismeni de la TC Venus, cele mai mari sanse de a ajunge intre primii opt jucatori din tara, avindu-le Andrei Vasile si Andreea Craciun, cu toate ca aceasta din urma abia in acest an implineste 10 ani.
Un alt sportiv care are sanse sa intre intre primii opt jucatori la nationalele pe care le organizeaza clubul Spartacus, este Alin Soare de la Valmet Braila.
"Este foarte bine ca se vor derula aceste campionate la Braila pentru ca, in felul acesta sportivii de pe plan local vor putea sa evolueze in compania celor mai valorosi tenismeni din tara, iar pentru ceilalti mai mici, este o sansa de a urmari si a invata din ceea ce vor arata protagonistii acestui turneu. De la Venus vor participa cinci tenismeni, insa sperantele noastre se leaga de evolutia lui Andrei Vasile, singurul care poate accede intre primii opt tenismeni. Cu toate ca este mai mica cu doi ani, si Andreea Craciun poate face o figura frumoasa in concursul feminin", a declarat Gheorghe Goleanu, antrenorul clubului Venus.
Tenismenul cu cel mai bogat palmares din Braila in acest moment, Sebastian Ionescu, pleaca astazi la Centrul National Olimpic de la Bucuresti, unde va fi supus unui control medical riguros, alaturi de toti ceilalti tenismeni care fac parte din loturile nationale.
Pentru sezonul competitional 2009, Ionescu are ca obiectiv titlul national la o categorie superioara de virsta, la care a promovat in acest an, 17-18 ani, precum si accederea in lotul national, corespunzator acestei categorii.
Antrenorul clubului TC Venus,Gheorghe Goleanu, spera ca in 2009 elevii sai sa repete rezultatele bune din anul care abia s-a incheiat, unul in care gruparea braileana a cucerit sase titluri nationale.
"In 2008 am obtinut rezultate foarte bune. Sebastian Ionescu a cistigat cinci titluri, Alexandru Tabirca unul, iar alti tenismeni de-ai nostri s-au numarat printre laureatii unor turnee destul de puternice. Nu a fost un an bun pentru ca am pierdut terenul din Parcul Monument si odata cu el si cheltuielile de judecata aferente. Sper ca si anul care abia a inceput sa ne aduca satisfactii pe masura muncii pe care o depunem atit noi cit si sportivii de la grupa de performanta", a mai adaugat Gheorghe Goleanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii