Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Temerile lui Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Iaşi, că Traian Băsescu şi PDL vor să distrugă PSD, declanşând cel mai puternic atac de distrugere a organizaţiei social-democrate. "După alegerile din decembrie, s-a declanşat cel mai puternic atac pentru distrugerea noastră ca partid. Nimic nu a fost întâmplător, nici dosare penale cu stenogramele, nici plecările din partid, nici luptele interne. Vreau să vă spun că lucrurile astea se vor întâmpla în continuare, pentru că Traian Băsescu şi PDL ştiu că dacă nu ne distrug acum, noi vom câştiga următoarele alegeri. Vreau să înţelegeţi că tot ce înseamnă putere în acest stat, de toate tipurile, a fost şi este concentrată împotriva PSD. Nu le este frică de altcineva decât de noi", a spus Ponta, în cadrul unui discurs ţinut la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi.
Potrivit lui Ponta, asupra PSD este şi un "blestem", care apasă întregul partid de cinci - şapte ani în ceea ce priveşte luptele interne. Acesta afirmă că unul dintre cele mai importante obiective ale lui şi ale lui Liviu Dragnea în perioada următoare este de a opri această bătălie internă.
"Eu cred că în continuare stăm în două capcane. În primul rând, este bătălia internă. A doua capcană este aceea de a discuta întotdeauna despre ceea ce vrea domnul Băsescu. Cum vrem să vorbim de şomaj, apare un dosar al unuia. Când vrem să vorbim de legea educaţiei, apare Boc că vrea să schimbe Constituţia. Când vrem să discutăm de pensii sau salarii, apare doamna Udrea care promovează turismul. De fiecare dată ei ne dau teme stupide, neserioase", a mai spus Ponta.
Categorie articol: 

Comentarii