Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Televizoare plate sau televizoare curbate? Care sunt mai bune?

Când nu te pui de acord cu partenerul cu privire la noul vostru televizor din living: să fie plat sau curbat, trebuie să recurgi la căutări pe Internet, pentru argumente într-o direcție și alta.

Deși amândoi doriți să vă asigurați că experiența generală de vizionare este optimă, și pentru asta ați decis, de comun acord, să fie un televizor QLED, există și alte lucruri de luat în considerare.

Fiecare își expune argumentele pro și contra pentru alegerea sa. De exemplu, televizoarele curbate sunt mai bune pentru o vedere imersivă?

Detaliile clare și culorile reale ale unui ecran TV QLED oferă imagini pe ecran care par să te învăluie înăuntrul televizorului, dar televizoarele curbate și televizoarele plate au puncte forte diferite în situații specifice.

De exemplu, pentru vizionarea de filme o experiență imersivă este importantă. Știm deja că un televizor curbat oferă o imersiune cinematografică fără distorsionarea imaginii și asta ne atrage atenția.

Nu mai vorbim că curba ecranului urmărește curbura naturală a ochiului, astfel încât marginile ecranului curbat intră în câmpul vizual și se vede întregul ecran, îmbunătățind acea experiență imersivă și făcând ca un film lung să se simtă minunat, chiar la noi acasă.

Online, gasiti televizoare curbate pe emag.ro

În schimb, unii vor să se așeze pe canapea și să se uite la televizor sau să se joace jocuri după o zi lungă de muncă, pentru relaxare. Ecranul plat al unor televizoare QLED tradiționale înseamnă că se poate vedea fiecare punct al jocului din aproape orice poziție în care stai relaxat. Chiar dacă asta se transformă frecvent statul pe canapea într-un somn adânc. Sunt riscuri și riscuri...

Ambele preferințe au în vedere considerente importante, iar vestea bună este că atât televizoarele QLED curbate, cât și cele plate, oferă o vedere imersivă din cauza combinației uimitoare de 4K, HDR și tehnologia ecranului QLED!

Televizoare curbate - oferte online

Acestea fiind spuse, exista destule avantaje oferite de un televizor curbat. In general oferă o experiență cu adevărat cinematografică, ideală pentru vizionarea de filme, în timp ce televizorul plat oferă o imagine clară din multe unghiuri de vizualizare, ceea ce este bine dacă stai pe canapea sau te deplasezi.

Care arată mai bine când este închis?

Sigur, televizoare QLED oferă o calitate excelentă a imaginii atunci când te uiți la ele, dar ce se întâmplă atunci când stau închise? Ei bine, dacă ești genul căruia îi plac piesele unice, neobișnuite, atunci când cumpără ceva pentru casă, forma chic a unor televizoare curbate se potrivește stilului tău.

Pe de altă parte, dacă ești pentru un aspect modern, minimalist, profilul subțire al unui televizor plat se potrivește perfect. Poate ești adeptul filosofiei „less is more” și, chiar dacă îți place să te uiți la televizor,, nu vrei neapărat ca acesta să iasă în evidență atunci când este stins.

Televizoare curbate

Vestea bună este că, în funcție de ce cauți – ceva mai individual sau mai clasic –, oricare dintre forme va arăta grozav, indiferent dacă te uiți sau nu la televizor.

Tocmai de aceea nu avem un câștigător clar între cele două tipuri de televizoare QLED, cu ecran plat , precum LG sau cu ecran curbat (lider - televizoarele curbate Samsung). Ambele oferă o calitate uimitoare și reală a imaginii, disponibilă într-o varietate de dimensiuni.

Așadar, indiferent dacă ești persoana care iubește experiența imersivă a televizorului curbat sau una al cărei ochi pentru design se îndreaptă spre televizorul plat - nu există niciun răspuns greșit. Este vorba despre ceea ce îți place să urmărești, cum îți place să privești și ce se potrivește interiorului casei tale!Categorie articol: 

Comentarii