Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Telefon suspect. Pensionară anunţată de câştigarea unui premiu inexistent

* femeia apelată este chiar mama lui Dumitru Gârbăcea, fostul preşedinte al Consiliului Local al Tinerilor Brăila, iar bărbatul a făcut reclamaţie şi la Poliţie * bărbatul ne-a spus că mama sa a fost chemată la Hotel “Triumph” pentru ridicarea premiului, însă el susţine că este o păcăleală şi a ţinut să atragă atenţia pentru ca oamenii să se ferească de astfel de anunţuri

 

 

 

Zilele trecute, o pensionară din Brăila a fost apelată pe telefonul fix şi anunţată că a câştigat un premiu şi trebuie să se prezinte la Hotel “Triumph” să îl ridice. Numai că femeia nu participase la vreun concurs cu premii.

Persoana care a primit acest telefon suspect, pe fix, este mama lui Dumitru Gârbăcea, fostul şef al Consiliului Local al Tinerilor Brăila. Acesta a avut suspiciuni cu privire la anunţul respectiv, spunând că mama lui nu ar fi participat la vreun concurs cu premii, astfel că a sesizat jurnaliştii, precizând că a făcut reclamaţie şi la Poliţie. Gârbăcea a spus că este cu siguranţă o păcăleală, astfel că a vrut să scoată în evidenţă acest incident pentru ca oamenii să se ferească de asemenea anunţuri suspecte transmise telefonic. Este ştiut faptul că mulţi escroci sună pe telefonul fix, la pensionari, tocmai pentru a-i anunţa în fals de vreun “accident” al membrilor de familie, sau de câştigarea vreunui premiu.

Gârbăcea ne-a spus chiar că a sunat şi la Hotel “Triumph”, pentru a pune întrebări, însă de acolo i s-a spus că anunţul cu premiul este cu siguranţă o păcăleală, chiar dacă ar fi o persoană care a închiriat o cameră la hotel.

Mai departe, poliţiştii ar trebuie să facă cercetări, în baza sesizării.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii