Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Telefoane mobile găsite, însuşite pe nedrept

un tânăr de 17 ani se afla în cartierul Vidin şi a găsit pe jos un telefon, pe care l-a luat şi apoi l-a vândut • poliţiştii brăileni au identificat şi un bărbat din Focşani care şi-a însuşit un telefon găsit în staţiunea Lacu Sărat

 

Două persoane au fost luate la întrebări de poliţişti după ce au băgat în propriile buzunare telefoane mobile găsite pe stradă.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări într-o cauză înregistrată la data de 05.12.2016, privind însuşirea pe nedrept a unui telefon aparţinând unei brăilence. A fost identificat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, suspectat că, în timp ce se deplasa pe strada Bujorului, din cartierul Vidin, a găsit pe sol un telefon mobil pe care l-a luat acasă şi apoi chiar l-a vândut. Poliţiştii au recuperat telefonul şi l-au restituit păgubitei, iar dosarul penal întocmit pe numele minorului pentru comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Poliţiştii au mai identificat un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, bănuit de comiterea unei fapte de acelaşi gen. La data de 19 iulie 2016, în timp ce se plimba în staţiunea Lacu-Sărat, acesta a găsit un telefon mobil şi l-a folosit fără drept. Telefonul a fost înapoiat proprietarei iar bărbatul din Focşani are pe numele său un dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii