Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tehnocrata Mădălina Cochino s-a integrat perfect în echipa PSD Brăila

Mă gândesc că e destul de nasol să fii zilele astea în pielea Mădălinei Cochino. Şi asta pentru că biata prefectă se întreabă, probabil în fiecare dimineaţă, dacă la sfârşitul zilei o să mai aibă serviciu. Că odată se trezeşte nenea Dragnea cu faţa la cearşaf şi îi dă ordin lui Grindeanu să schimbe naibii şi prefectul de la Brăila. Nu, nu mă înghesui să o compătimesc pe madam Cochino, căci, Slavă Domnului, o să aibă din ce trăi şi dacă nu o să mai fie la prefectură. Problema nu ţine de bani, ci de activitatea pe care o va presta Mădălina Cochino după ce nu va mai fi prefect. La treaba asta cred că s-a gândit intens şi madam Cochino, căci ultimele ei acţiuni ne fac să credem că ea vrea să rămână neapărat prefect. Problema este că Mădălina Cochino a ajuns prefect al Brăilei pe vremea tehnocraţilor lui Cioloş, iar acum Guvernul este al PSD. Altfel spus, Cochino a fost numită de tehnocraţi, iar acum a ajuns la mâna unor ofticaţi. Fată descurcăreaţă şi adaptabilă, prefecta Cochino pare să fi învăţat din mers sârba pesedistă, pentru că, vorba aia, dacă nu te dai bine pe lângă noii stăpâni, rişti să ajungi în şomaj. De aici, de la laptopul meu pe care scriu texte pentru Scormonitoru, e foarte limpede că Mădălina Cochino încearcă din răsputeri să fie pe placul noii orânduiri, să îşi asigure pe mai departe postul de prefect.

Numai că în PSD Brăila sunt o grămadă de flămânzi, de ahtiaţi după funcţii, care îşi cerşesc dreptul la o simbrie din partea partidului. Este vorba despre oamenii care au alergat să prostească alegătorii, în campaniile electorale de anul trecut şi care nu au primit locuri pe liste tocmai pentru că li s-au promis diverse funcţii, ori la deconcentrate, ori la prefectură. În orice caz, vă daţi seama că nu poate fi armonie pe holurile PSD Brăila, atâta vreme cât în jilţul de la prefectură stă o tanti din vechiul regim, care se dădea tehnocrată, nicidecum iubitoare de trandafiri roşii.

Mă feresc să dau prognosticuri, dar în cazul Mădălinei Cochino m-aş hazarda un pic să zic că ea va fi schimbată negreşit din postul de prefect al Brăilei. Nu ştiu însă dacă acest lucru se va întâmpla înainte sau după Paşti. Sunt absolut sigur că madam Cochino dă acatiste duminica la biserică pentru ca Paştele să o prindă în funcţie, pentru că, vorba aia, una e să iei lumină ca prefect, şi alta e să mergi la slujba de Înviere ca simplu şomer, în căutarea unui loc de muncă, evident, cel puţin la fel de bine plătit ca ăla de la prefectură. (Mădălina COCOLINO)
Categorie articol: 

Comentarii