Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teatrul "Maria Filotti" la Festivalul BITEI 2006 de la Chisinau

Pe 24 mai, Teatrul "Maria Filotti" va participa la Bienala Teatrului "Eugen Ionesco" din Chisinau, cu spectacolul "Adam Geist", de Dea Loher, regizat de Radu Afrim. Festivalul BITEI 2006, aflat la editia a VII-a, are tema, si in acest an, "Intre orient si occident".
Spectacolul Adam Geist, lansat pe scena braileana la deschiderea acestei stagiuni, a mai participat la Festivalul de Dramaturgiei Contemporane de la Brasov. Din distributie fac parte actorii: Emilian Oprea, Liliana Ghita, Liviu Pintileasa, Dan Moldoveanu, Alin Florea, Valentin Terente, Ramona Ganga, Cristian Popa, Cornel Cimpoae, Alin Florea, Bujor Macrin si Bogdan Spalatu, Adrian Iacob, Adrian Stefan, Alexandru Marin, Cosmin Cosma.
La editiile precedente ale festivalului, Teatrul "Maria Filotti" a mai participat cu spectacolele "Drept ca o linie", de Luis Alfaro, in regia lui Radu Apostol, si "Salonul nr. 6" de A. P. Cehov, regia Sorin Militaru.
Festivalul BITEI 2006 reuneste trupe din 13 tari, printre care: Romania, Polonia, Ucraina, Lituania, Georgia, Rusia, Turcia, Coreea de sud.
Din programul festivalurilor de anul acesta la care si-a propus sa participe Teatrul "Maria Filotti" fac parte Festivalul "Capul de regizor" de la Buzau, unde Braila se va prezenta cu "Infirmul din Inishmaan", de Martin McDonagh, regia Istvan Szabo, la Festivalul de teatru atelier de la Baia Mare cu "Angajare de clown" de Matei Visniec, regia Radu Nichifor, si la un tirg cultural in Grecia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii