Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teatrul “Maria Filloti” va transmite spectacole online

• vor putea fi vizionate unele dintre spectacolelele reprezentative şi de succes din stagiunile anterioare • “O scrisoare pierdută” este primul spectacol ce poate fi vizionat online, astăzi, 25 martie, pe canalul de Youtube al teatrului

 

Teatrul “Maria Filotti” Brăila vine la voi acasă! Începând de astăzi, 25 martie, instituţia va transmite prin intermediul platformelor online înregistrări ale spectacolelor de succes realizate de echipa teatrului. Piesele pot fi vizionate gratuit, în zilele de miercuri şi vineri, în intervalul orar 16.00-24.00.

“Dragi brăileni, trăim momente critice care ne-au schimbat stilul de viaţă, fără să putem interveni, şi care forţat, dar raţional, ne determină să rămânem în casele noastre, cu posibilităţi minime de comunicare reală cu semenii noştri. Mai greu este că nici nu putem estima pe ce durată se va prelungi acest nou mod de viaţă. Noi, cei care compunem echipa Teatrului “Maria Filotti”, la rândul nostru dorim să menţinem contactul cu dumneavoastră, chiar dacă, în mod fizic-real, deocamdată, nu ne putem întâlni. Din respect şi din recunoştinţă faţă de dumneavoastră, cei care sunteţi atât de apropiaţi de noi, vă propunem ca, începând cu 25 martie, pe pagina de Facebook Maria Filotti să vizionaţi câteva dintre spectacolelele reprezentative şi de succes din stagiunile anterioare şi care nu mai figurează în repertoriul curent al teatrului (…) Vă dorim vizionare placută şi să vă bucuraţi de talentul, dăruirea şi profesionalismul actorilor noştri!”, a transmis Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filloti”, prin intermediul paginii de Facebook a instituţiei de cultură.

Acesta a precizat că selecţia spectacolelor a fost realizată în funcţie de valoarea artistică şi succesul proiectului, dar s-a ţinut cont şi de calitatea tehnică a înregistrărilor.

Prima piesă ce va fi transmisă online este programată pentru ziua de astăzi, după ora 16.00. Este vorba despre spectacolul “O scrisoare pierdută”, de I. L. Caragiale, în regia lui Lucian Sabados, producţie TMF 2011, cu o distribuţie de zile mari şi o lectură regizorală proaspătă, ce subliniază actualitatea şi incidenţa politică a textului. Piesa poate fi vizionată pe canalul de Youtube al teatrului. 

Detalii despre programul spectacolelor ce vor fi transmise on-line veţi găsi urmărind pagina de Facebook a instituţiei: Maria Filloti.
Categorie articol: 

Comentarii